Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Pasaulio jaunimo bokso čempionate Armėnijoje Edgaras Limanas pralaimėjo pirmąją kovą

Armėnijos sostinėje Jerevane vykstančiame pasaulio jaunimo (iki 18 metų) bokso čempionate iš varžybų pasitraukė jau antrasis Lietuvos atstovas – penktadienį pirmoje svorio kategorijos iki 81 kg kovoje Edgaras Limanas jau pirmajame raunde turėjo pripažinti Anthony'o Simso jaunesniojo iš JAV pranašumą.
Varžybų akimirka
Varžybų akimirka / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 Boksas

Nesėkmę dar ketvirtadienį pirmoje svorio kategorijos iki 56 kilogramų kovoje patyrė ir varžybas baigė Mindaugas Bankauskas.

Šeštadienį planetos pirmenybėse į ringą kops du lietuviai - pirmą kovą laimėjęs Eimantas Stanionis (svorio kategorija iki 64 kg) susitiks su Norvegijos atstovu Salavatu Chatujevu, o Tomo Pivoruno (75 kg) varžovu bus kubietis Eduardo Dinza. Tai bus šešioliktfinalio dvikovos.

Kiti du Lietuvos atletai kovos sekmadienį: Viktoras Komkovas (52 kg) šešioliktfinalyje pirštines surems su baltarusiu Jegoru Kubanovu, o Ignas Kuodelis (60 kg) boksuosis su ukrainiečiu Sergejumi Bogačiuku.

Planetos jaunimo pirmenybėse Armėnijoje dalyvauja 367 atletai iš 69 valstybių.

2010 metais Azerbaidžano sostinėje Baku vykusiame pasaulio jaunimo bokso čempionate Evaldas Petrauskas (60 kg) iškovojo sidabro, o Ričardas Kuncaitis (64 kg) pasipuošė bronza.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas