Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Po chaoso ringe V.Putinas glostė Ch.Nurmagomedovą: „Galime taip pašokti, kad maža nepasirodys“

Po vienos skandalingiausių kovų per mišrių kovos menų istoriją Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas priėmė UFC lengvo svorio čempioną Chabibą Nurmagomedovą.
V.Putinas priėmė Ch.Nurmagomedovą ir jo tėvą A.Nurmagomedovą Kremliuje.
V.Putinas priėmė Ch.Nurmagomedovą ir jo tėvą A.Nurmagomedovą Kremliuje. / „Scanpix“/AP nuotr.

V.Putinas nusprendė trečiadienį asmeniškai pasveikinti Ch.Nurmagomedovą, kuris praėjusį savaitgalį Las Vegase per UFC kovą įveikė airį Conorą McGregorą, bet paskui kartu su bendražygiais sukėlė neregėtą chaosą arenoje.

Praėjusius kelioms sekundėms po pergalės iš Dagestano kilęs atletas puolė iš ringo narvo C.McGregoro bendražygį Dilloną Danisą, kuris buvo tribūnoje. Tuo metu du ruso sėbrai įšoko į ringą ir atakavo pralaimėjusį airį.

„Jei mus puola, tai ne tik tu, bet mes visi galime taip pašokti, kad maža nepasirodys“, – pareiškė V.Putinas.

„Tačiau, – pridūrė V.Putinas. – Geriau neprieiti prie tokių dalykų.“

Šias Rusijos prezidento pastabas Ch.Nurmagomedovas ir jo tėvas Abdulmanapas Nurmagomedovas sutiko šypsenomis ir pritariamais linksėjimais.

Prieš porą dienų vyresnysis Nurmagomedovas teigė, kad „nubaus skaudžiau nei UFC“ savo sūnų dėl muštynių už ringo ribų, bet V.Putinas paprašė kovotojo tėvo nebausti Ch.Nurmagomedovo „pernelyg griežtai“.

Prieš kovą C.McGregoras naudojo Rusijos prezidento vardą, bandydamas išprovokuoti savo varžovą per reklaminį turą rugsėjį.

Vasarą abu kovotojai lankėsi pasaulio futbolo čempionate Maskvoje. C.McGregoras tada didžiavosi, kad buvo pakviestas tarp V.Putino svečių ir išplatino nuotrauką su Rusijos prezidentu, pavadinęs jį „vienu geriausių šių laikų lyderių“.

Ch.Nurmagomedovas irgi buvo stadione, bet tada pareiškė, kad niekada nenorėjo „nuotraukos su kuo nors, nesvarbu, kas bebūtų prezidentu“.

„Ar tu negerbi savo prezidento Vladimiro Putino? – po poros mėnesių per reklaminį turą suriko C.McGregoras. – Ką tuo norėjai pasakyti?!“

„Scanpix“ nuotr./Chabibas Nurmagomedovas ir Conoras McGregoras
„Scanpix“ nuotr./Chabibas Nurmagomedovas ir Conoras McGregoras

Praėjusį trečiadienį V.Putinas, regis, buvo patenkintas Ch.Nurmagomedovo triumfu, jo pergalę ketvirtajame raunde pavadinęs „pelnyta ir įtikinama“.

Pats Ch.Nurmagomedovas „Instagram“ paskyroje parašė, esąs pamalonintas, kad „mano pergalė atnešė tiek džiaugsmo mūsų daugiatautei šaliai“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas