Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Po susišaudymo Chabibas Nurmagomedovas ragina uždrausti Dagestane naktinius klubus

Rusijos regione Dagestane vis garsiau skamba raginimai uždaryti naktinius pramogų klubus. Į šią kompaniją aktyviai įsitraukė ir mišrių kovos menų žvaigždė Chabibas Nurmagomedovas.
Chabibas Nurmagomedovas
Chabibas Nurmagomedovas / „Scanpix“ nuotr.

Šurmulys Dagestane kilo dėl įvykio praėjusį savaitgalį regiono sostinėje Machačkaloje. Ten viename iš naktinių klubų įvyko susišaudymas, kurio metu buvo nušautas Rusijos kariškis, ne tarnybos metu įsivėlęs į ginkluotą konfliktą.

Incidentas kilo naktiniame klube tarp grupės žmonių. Galiausiai vienas jų ėmė šaudyti. „Rusijos armijos pareigūnas pradėjo atsišaudyti ir sužeidė šaudžiusį asmenį, bet pats patyrė mirtinus sužeidimus“, – pranešė kariuomenės atstovybė.

Nusikaltimu įtariami ir du sportininkai – 2006 metų pasaulio sambo čempionato prizininkas Šabchanas Mačijevas ir kovinio sporto atstovas Chaskilas Jakubovas. Š.Mačijevas susišaudymo metu buvo sužeistas ir paguldytas į ligoninę, o Ch.Jakubovas pabėgo iš įvykio vietos ir yra ieškomas.

Vienas Dagestano politikų Eldaras Irazijevas pareiškė, kad vertėtų uždaryti naktinius klubus ir vietoj jų atidaryti įstaigas vaikams.

„Jūs uždirbate pinigus, o kiti kenčia, – po susišaudymo aiškino labdaros fondo atstovas. – Alkoholis liejasi upėmis, sukasi veidmainės moterys, o galiausiai viskas baigiasi muštynėmis ir susišaudymu.“

Į šį pareiškimą iškart atsiliepė ir Ch.Nurmagomedovas.

„Visiškai palaikau Eldarą Irazijevą. Klausiu savo tėvynainių – kokią naudą mūsų visuomenei duoda tie naktiniai klubai“, – parašė Ch.Nurmagomedovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas