Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Riaušėse prie Seimo dalyvavęs kovotojas A.Misiūnas kirto atgal: „Mane apšmeižė prieš visą Lietuvą“

Ilgą laiką tylėjęs žinomas MMA kovotojas Arnoldas Misiūnas išsakė savo poziciją apie įvykius per riaušes prie Seimo antradienį. „Sportas yra sportas, politika yra politika. Ir tų dalykų negalima maišyti“, – feisbuke teigė A.Misiūnas.
FightBOX KOK'60 Hero's series
Arnoldas Misiūnas / Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr.

Pirmiausia jis kirto Lietuvos kikboksingo WAKO federacijai, kuri po riaušių prie Seimo suspendavo A.Misiūną metams.

„Juokinga, kai Lietuvos WAKO federacija suspenduoja metams mane, nors gyvenime nesu dalyvavęs jų varžybose. Net nesu buvęs jų renginiuose. Nepažįstu nieko ir su niekuo iš tos federacijos nesu bendravęs“, – tikino A.Misiūnas.

„Galbūt taip norėjo pasikelti savo žinomumą ar įvaizdį, bet kam to reikia? Dabar bet kuri organizacija gali promotintis mano pavarde? Norėdami kažkam sulįsti į šikną? Mano akimis, tai yra apgailėtina ir pigi reklama federacijai“, – tęsė kovotojas.

Kliuvo ir bet kokius santykius su juo nutraukusiam „Sparta Gym“ klubui, kuriame iki šiol sportavo A.Misiūnas.

„Taip pat liūdna, kad klubas, kuriame sportavau, tiesiogine to žodžio prasme pardavė mane žiniasklaidai. Jie sako, kad „piknaudžiavau jų pasitikėjimu, melu, pakenkiau klubui ir trenerių reputacijai“. Tačiau niekas nieko nemelavo, atvirkščiai, klubas žinojo visą tiesą apie mano veiksmus ir dalyvavimą mitinge“, – tikino A.Misiūnas.

„Kodėl jie mane taip apšmeižė prieš visą Lietuvą, neturiu jokio supratimo. Taip pat nesuprantu, kam apskritai reikėjo tą daryti. Kartais neklaustiems reiktų tiesiog patylėti. Kaip vienas žmogus pasakė, treneriai – kaip antri tėvai. Bet ar tėvai palieka savo vaikus, kada vaikas padaro ką nors negero? Tikri tėvai – ne, jie mokina ir auklėja. Blogi tėvai jų išsižada“, – savo poziciją dėstė A.Misiūnas.

15min primena, kad nemalonumai kovotoją užgriuvo viešumoje pasirodžius vaizdo įrašams, kaip į jį identiškas tatuiruotes turintis vyriškis per riaušes prie Seimo mėto akmenis į pareigūnus.

Pats kovotojas tai neigė. „Ten greičiausiai tik panašus į mane. Aš buvau ten nuėjęs pažiūrėti. Bet tik tiek“, – delfi.lt teigė A.Misiūnas.

„Sparta Gym“ iš pradžių patikėjo A.Misiūno versija, bet vėliau pripažino savo klaidą, atsiprašė ir nutraukė bet kokius santykius su sportininku.

Lietuvos kikboksingo federacija WAKO A.Misiūnui iš karto skyrė vienerių metų diskvalifikaciją.

Visuomenės dėmesio centre A.Misiūnas buvo atsidūręs ir prieš dvejus metus, kai išgarsėjo konfliktu su SEL grupės atlikėju Egidijumi Dragūnu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas