Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Ričardas Matijošaitis imtynių federacijos prezidentu pabuvo vos dvi savaites

Ketvirtadienį vyko Lietuvos imtynių federacijos prezidiumo posėdis. Posėdyje naujai išrinktas prezidentas Ričardas Matijošaitis paprašė atleisti jį nuo užimamų pareigų dėl didelio užimtumo tiesioginiame darbe.
Vilius Laurinaitis (raudona apranga)
Vilius Laurinaitis (raudona apranga) / imtynes.lt nuotr.
Temos: 1 Imtynės

Verslininkas Lietuvos imtynių federacijos (LIF) prezidentu tapo vos prieš dvi savaites. Į laikinai einančio LIF prezidento pareigas išrinktas generalinis sekretorius Karolis Dobrovolskas.

„K.Dobrovolskas federacijoje dirba nuo 2012 metų ir yra aukštos kvalifikacijos sporto specialistas. Jis yra Lietuvos sporto federacijų sąjungos prezidiumo narys, todėl LIF vairas lieka tvirtose rankose. Džiugu, kad į imtynių bendruomenę įsilieja vis daugiau aktyvių verslo atstovų. Gerbiamas Ričardas Matijošaitis lieka LIF prezidiumo nariu ir tikimės, kad įneš daug naujovių populiarinant imtynių sportą Lietuvoje“, – sakė prezidiumo narys Darius Čepauskas.

Federacijos garbės prezidentas pasaulio čempionas Rimantas Bagdonas padėkojo R.Matijošaičiui už konstruktyvų dialogą ir norą padėti imtynių sportui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas