Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Septynerių metų amžiaus Mike'ą Tysoną gatvėje išžagino nepažįstamasis

Buvęs profesionalus boksininkas 48 metų Mike'as Tysonas radijo laidoje pripažino, kad vaikystėje patyrė seksualinę prievartą. Aštuonių vaikų tėvas pirmą kartą viešai kalbėjo apie šį išgyvenimą, patirtą septynerių metų amžiaus.
Mike'as Tysonas
Mike'as Tysonas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Jis sugriebė mane tiesiog gatvėje. Aš buvau mažas vaikas, o jis senas vyras. Jis skriaudė mane, seksualiai išnaudojo ir panašiai. Niekada daugiau jo nemačiau“, – sakė Niujorko Bruklino rajone užaugęs M.Tysonas.

Boksininko teigimu, jam pavyko pabėgti nuo užpuoliko ir tai daugiau niekada nepasikartojo. M.Tysonas apie šį užpuolimą nepasakojo niekam – nei tėvams, nei policijai.

„Tiesiog gyvenau toliau. Nežinau, ar tas įvykis mane kaip nors pakeitė. Ne visada galiu tai atsiminti, o gal galiu, bet nenoriu. Dabar dėl to nesigėdiju“, – kalbėjo bokso garsenybė.

1992 metais M.Tysonas pats buvo nuteistas už 18 metų grožio konkurso dalyvės Desiree Washington išprievartavimą. Jis gavo šešerių metų laisvės atėmimo bausmę, iš kurių tris metus turėjo praleisti už grotų. Per tą laiką M.Tysonas atsivertė į islamo religiją

1997 metais M.Tysonas buvo diskvalifikuotas už turbūt garsiausią savo skandalą, kai kovos ringe metu nukando dalį varžovo Evanderio Holyfieldo ausies. 2003 m. M.Tysonas oficialiai bankrutavo, o po trejų metų pasitraukė iš profesionalaus bokso.

2013 metais M.Tysonas išleido savo autobiografiją, kur pasakoja apie sunkią vaikystę: jis niekada nepažinojo savo biologinio tėvo, mamai vaiką išlaikyti sekėsi sunkiai, todėl septynmetis vogdavo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas