Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Sergejus Maslobojevas, pravarde Kuvalda, bokso ringe kausis su latviu Konstantinu Gluchovu: „Jis gerokai sunkesnis, stambesnis ir fiziškai stipresnis“

Kuvalda pravardžiuojamas Sergejus Maslobojevas neapsidžiaugė penktadienį Vilniaus „Siemens“ arenoje vyksiančio pasaulinio lygio „Bigger's Better 12“ profesionalų bokso turnyro burtais. Jie į porą lietuviui pasiuntė galingą latvį Konstantiną Gluchovą.
Sergejus Maslobojevas
Kuvalda pravardžiuojamas Sergejus Maslobojevas žada kautis dėl pergalės. / sportoakimirka.lt nuotr.
Temos: 1 Boksas

„Iš tikrųjų nenorėjau iš pradžių susitikti būtent su latviu, bet kaip gavosi, taip gavosi. Varžovas yra gerokai sunkesnis, stambesnis ir fiziškai stipresnis. Kiek žinau, ir patirties jis turi daugiau nei aš. Reikės keisti taktiką – bandysiu laimėti greičiu, gal ištverme“, – „Sport1“ televizijai sakė S.Maslobojevas (97,3 kg), kuris už varžovą bus net 15 kg lengvesnis – K.Gluchovas sveria 112,7 kg.

„Esu girdėjęs apie S.Maslobojevą. Manau, kova bus įdomu, nes laukia rimtas varžovas. Be to, jis atstovauja šaliai, kurioje ir vyks turnyras – Lietuvai“, – pridūrė Latvijos sportininkas.

S.Maslobojevas šioje varžybose dalyvaus antrą kartą – pernai jis pralaimėjo būsimam čempionui  rumunui Constantinui Bejenaru.

„Bigger's Better 12“ bokso turnyrai jau spėjo išpopuliarėti ne tik visoje Europoje, bet ir už jos ribų. Jau per pirmąjį sezoną jie tapo viena iš žiūrimiausių bokso laidų „Eurosport“ kanalu. Pagrindinė to priežastis – šiek tiek kitokios nei įprastai profesionalaus bokso taisyklės, kai vyksta tik 3 raundai po 3 minutes, jokių pratęsimų, jokių lygiųjų – stipriausias laimi 15 tūkst. JAV dolerių!

Verta pažymėti, kad ringo teisėju varžybose dirbs vienas geriausių pasaulio bokso arbitrų amerikietis Steve'as Smogeris.

Kitos poros:

Shahriyaras Weissi (90,8 kg, Iranas) – Alexandras Pantukhovas (101 kg, Baltarusija)
Mattias Lundkvistas (98,7 kg, Švedija) – Kamilas Sokolowskis (102,5 kg, Lenkija)
Adrianas Poputea (95,1 kg, Rumunija) – Jonathanas Pasi (96,5 kg, Vokietija)

Superkovoje susitiks: Lukasz Zygmuntas (Lenkija) – Janis Gintersas (Latvija)

VIDEO: SPORT1: Tarptautiniame bokso turnyre S.Maslobojevas susirungs su Latvijos kovotoju

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas