Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Šeštadienio vakarą – garsių karštakošių britų boksininkų mūšis: Davidas Haye prieš Derecką Chisorą

Šį savaitgalį „Viasat Sport Baltic“ žiūrvovai galės stebėti dvi garsių boksininkų kovas. Ypač didelį susidomėjimą kelia dviejų britų sunkiasvorių Davido Haye ir Derecko Chisoros mūšis Londone, kuris Lietuvos laiku prasidės maždaug vidurnaktį.
Davidas Haye ir Dereckas Chisora
Davidas Haye ir Dereckas Chisora / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Boksas

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį nuo 4.00 val. Las Vegase (JAV) kovą pradės superlengvo (iki 63,5 kg) svorio boksininkai Amiras Khanas iš Didžiosios Britanijos ir profesionalų varžybose nė vienos nesėkmės nepatyręs amerikietis Danny Garcia.

Šią savaitę per spaudos konferenciją speciali tvora skyrė buvusį pasaulio sunkaus svorio čempioną D. Haye nuo D. Chisoro. Baimintasi, kad boksininkai susimuš. Šių metų žiemą, po D. Haye pralaimėjimo ukrainiečiui Vladimirui Kličko, per konferenciją kilo peštynės tarp dviejų britų. Jas pradėjo D. Chisora. Šį atletą vėliau buvo sulaikiusi Vokietijos policija.

Didžiosios Britanijos bokso federacijos valdyba iš konflikto iniciatoriaus atėmė licenciją, bet ją neseniai suteikė Liuksemburgo bokso federacija, todėl D. Chisora vėl gali dalyvauti oficialiose profesionalų varžybose.

Tai, kad Zimbabvėje gimęs D. Chisora garsėja nevaldomu charakteriu, liudija ir tas faktas, kad prieš porą metų jis sumušė savo draugę, jos telefone radęs kito vyro atsiųstą SMS žinutę. Labai karšto būdo yra ir D. Haye. Prieš kovą su Vladimiru Kličko jis ukrainietį įžeidėjo, tyčiojosi iš jo brolio Vitalijaus.

Nors D. Haye ir D. Chisoros tarpusavio santykiai itin priešiški, jiedu sutarė dėl kilnaus tikslo. Jei vienas iš atletų bus nokautuotas, jis 20 tūkstančių svarų sterlingų skirs labdarai.

Visi bilietai į dviejų britų dvikovą jau išpirkti. Jų akistatą stebės net 29 tūkstančiai žiūrovų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas