Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Sparta Gym“ nutraukė santykius su riaušėse prie Seimo dalyvavusiu kovotoju A.Misiūnu

Iš pradžių į kovotojo Arnoldo Misiūno pusę stojęs jo sporto klubas penktadienį pareiškė suklydęs, viešai atsiprašė ir nutraukė bet kokius santykius su akmenis į pareigūnus per riaušes prie Seimo mėčiusiu sportininku.
FightBOX KOK'60 Hero's series
Arnoldas Misiūnas / Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr.

„Visada sunku pripažinti, kad esi neteisus, bet kai taip nutinka, privalai tą padaryti ir atsiprašyti, – feisbuke rašė „Sparta Gym“. – Mums iki šiol sunku suvokti ir priimti, kad žmogus, atstovavęs mūsų klubui, piktnaudžiavo mūsų pasitikėjimu ir pirmiausia savo veiksmais, o vėliau ir melu pakenkė klubo, kuris buvo jį priėmęs į savo gretas, bendrai ir konkrečiai visų juo pasitikėjusių kolegų ir trenerių reputacijai.“

Viešumoje pasirodžius vaizdo įrašams, kaip du vandens lašai į A.Misiūną panašus vyriškis, turintis identiškas tatuiruotes, prie Seimo mėto akmenis į pareigūnus. Pats kovotojas tai neigė.

„Ten greičiausiai tik panašus į mane. Aš buvau ten nuėjęs pažiūrėti. Bet tik tiek“, – delfi.lt teigė A.Misiūnas.

Šia versija patikėjęs „Sparta Gym“ iš pradžių gynė savo sportininką. „Mes kalbėjome apie tai su Arnoldu ir gavome jo tvirtą atsakymą, kad nors jis ir buvo vykusiame mitinge ir po jo prie Seimo, bet riaušėse nedalyvavo ir vaizdo įraše užfiksuotas ne jis. Mes pasitikime savo sportininkais bei klubo draugais-klientais, todėl nematome priežasčių imtis kažkokių griežtų priemonių prieš mūsų klubo atstovą, nors manome, kad jam nevertėjo dalyvauti nesankcionuotame mitinge po teisėtai skirto laiko pabaigos“, – ketvirtadienį rašė „Sparta Gym“.

Tačiau po akivaizdžios papildomos informacijos klubas A.Misiūnui parodė duris. „Kai gavome vaizdo medžiagos su Arnoldo atvaizdais, jau nebelieka abejonių, kad vertybės buvo pamintos. Mes pranešame, kad visiškai atsiribojame nuo Arnoldo Misiūno ir nuo šios akimirkos nutraukiame bet kokius santykius su juo“, – griežtai rėžė „Sparta Gym“.

„Mes dar kartą norime pabrėžti, kad smerkiame absoliučiai visų riaušininkų veiksmus, nes smurtas jokiais būdais nėgali būti pateisinamas ir neveda prie problemų sprendimo, o tik sukuria naujas“, – pridūrė klubas, kuriame sportuodavo MMA kovotojas A.Misiūnas.

Griežtą poziciją sportininko atžvilgiu iš karto išsakiusi Lietuvos kikboksingo federacija portalui 15min patikslino, kad A.Misiūno diskvalifikacija jau yra galiojanti. Dėl smurto viešumoje jis negalės kovoti artimiausius metus. Tiesa, ši diskvalifikacija galios tik kikbokso varžybose.

Tai jau ne pirmas kartas, kai A.Misiūnas atsiduria visuomenės dėmesio centre. Prieš kurį laiką jis buvo išgarsėjęs ir dėl savo konflikto su SEL grupės atlikėju Egidijumi Dragūnu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas