Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Sudie“ ringe taręs J.Mocka: „Ateina laikas, kai tiesiog nebejauti alkio“

Varginančioje kovoje šveicarą Patricką Schmidą įveikęs Julius Mocka paėmė ringo pranešėjo mikrofoną ir „Bushido Hero‘s“ žiūrovams pranešė, kad tai buvo jo paskutinė kova Lietuvoje. „Turiu kitų planų. Linkiu ir jums išlikti alkaniems ir klausytis to, ką sako širdis“, – mįslingai kalbėjo J.Mocka.
Turnyro akimirka
Turnyro akimirka / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Vėliau, bendraudamas su žurnalistais, 27-erių J.Mocka paslapties šydo labai nepraskleidė ir detaliai apie ateities planus nekalbėjo. Vis dėlto to nebuvo linkęs vadinti „atsisveikinimu su sportu“.

„Su sportu neatsisveikinu. Man patinka boksuotis, patinka sportas. Daug gavau iš Lietuvos bušido federacijos ir „Kingo of Kings“ organizacijos, bet ateina laikas, kai tiesiog nejauti alkio“, – kalbėjo J.Mocka.

„Sekasi kaip ir neblogai, bet gyvenime ateina periodai, kai kažkam, kad ir kaip būtų sunku, tenka dėti tašką ir atverti naują puslapį. Yra naujų idėjų, link naujų tikslų jau kurį laiką einu – tiesiog nereikia bijoti keistis, nes nieko nėra amžino. Buvau aš, ateis nauji talentai“.

„Šie KOK turnyrai yra puiki galimybė jauniems kovotojams tobulėti. Aš labai džiaugiuosi tuo, ką čia patyriau. Tuo, ką gavau. Bet jau nebejaučiu alkio. Kovoti vien dėl kovojimo – nesinori. Gal pailsėsiu ir po poros metų grįšiu, nežinau“, – svarstė kovotojas.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Turnyro akimirka
Luko Balandžio / 15min nuotr./Turnyro akimirka

Paklaustas, ar kovoti Lietuvoje atsisako dėl kuklių honorarų, J.Mocka išvengė tiesaus atsakymo, bet pripažino, kad minties kovoti užsienyje dar neatsisako. „Jei bus pasiūlymų, kurie uždegs ugnelę, svarstysiu“, – sakė jis.

„Lietuvoje turnyrų, kad ir jie aukšto lygio, vyksta nedaug – iš dviejų turnyrų nepragyvensi. Kiekvieno žmogaus gyvenime ateina etapas, kai norisi pagalvoti apie šeimą, stabilumą. Tai natūralus procesas, tiesiog nereikia bijoti žengti to žingsnio“, – pridūrė J.Mocka.

„Bushido Hero‘s“ turnyre šeštadienį taip pat kovojusį Sergejų Maslobojevą nustebino toks J.Mockos apsisprendimas, apie kurį Kuvalda išgirdo iš žurnalistų.

„Pirmą kartą girdžiu tokį cirką. Gal jis dar apsigalvos? Aišku, mūsų sportas nėra krepšinis ar futbolas – nėra labai remiamas. Mums visiems labai sunku. Ringe uždirbame savo vardą, o pragyvenimui uždirbame dirbdami kitus darbus. Gal tiesiog sunku ruoštis, atiduoti save. Bet tikiuosi, kad jis persigalvos, nes bent jau man kovoti Lietuvoje yra garbė. Nenorėčiau atsisakyti tokios galimybės, nežiūrint į honorarus“, – sakė S.Maslobojevas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas