Žiūrėkite

15MIN SEIMO DEBATAI 2024: ginčai dėl gynybos finansavimo, kainų, švietimo ir sveikatos apsaugos15MIN SEIMO DEBATAI 2024: ginčai dėl gynybos finansavimo, kainų, švietimo ir sveikatos apsaugos

UFC kova dėl sunkiasvorių diržo neįvyks – dėl traumos pasitraukė čempionas

Praėjusi tik dienai po to, kai iš kovos dėl UFC sunkaus svorio kategorijos pasaulio čempiono diržo pasitraukė Cain Valazquezas, dėl traumos apie negalėjimą kautis pranešė ir Fabricio Werdumas. Tai reiškia, kad vasario 6-ąją Las Vegase turėjusi vykti kova neįvyks.
Fabricio Werdumas
Fabricio Werdumas / „Scanpix“/AP nuotr.

Sausio 25-ąją UFC paskelėb, kad C.Valazquezą (13-2) kovoje su F.Werdumu (20-5-1) pakeis Stipe'as Miočičius (14-2), tačiau sunkiasvorių pasaulio čempionas taip pat pranešė apie traumą.

„Aš jau buvau patyręs traumą. Turėjau pėdos traumą ir jau kelias savaites per treniruotes negalėjau atlikti smūgių koja. Būčiau vis tiek kovęsis su Cainu, tačiau penktadienį susižeidžiau ir nugarą. Neturiu kito pasirinkimo, nesijaučiu 100 procentų pasirengęs kautis“, – mmafighting.com sakė F.Werdumas.

Dabartinis sunkaus svorio kategorijos čempionas teigė, kad kautis su S.Miočičium arba C.Valazquezu jis galėtų po maždaug trijų mėnesių.

33 metų C.Valazquezas UFC sunkiasvorių čempionu tapo 2010 ir 2012 metais. 2013 m. titulą jis apgynė, tačiau dėl traumų nekovojo visus 2014 metus.

2015 metų birželio 13-ąją po 600 dienų be kovos C.Valazquezas stojo į kovą su F.Werdumu ir beviltiškai pralaimėjo. Vasario 6-ąją turėjo įvykti revanšas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas