Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

UFC kovos bus rodomos ir Lietuvoje: pirmos kautynės šį savaitgalį

TV3 Grupė tapo išskirtiniu UFC transliacijų partneriu Baltijos šalyse ir jau šeštadienio naktį tiesiogiai rodys Tony Ferguson ir Justino Gaethje kovą „UFC 249“ turnyre
Tony Fergusono ir Justino Gaethje kova vyks nakį iš šeštadienio į sekmadienį.
Tony Fergusono ir Justino Gaethje kova vyks nakį iš šeštadienio į sekmadienį. / TV3 Group nuotr.

TV3 Grupė ir stipriausia pasaulyje mišrių kovos menų (MMA) organizacija UFC sutarė dėl ilgalaikio bendradarbiavimo. Baltijos šalių sporto gerbėjai per TV3 Sport kanalą ir didžiausią vaizdo transliacijų platformą internetu – Go3, galės tiesiogiai stebėti visus UFC renginius. UFC sugrįžta jau gegužės 9 d. (naktį iš šeštadienio į sekmadienį), o pagrindinėje kovoje dėl laikinojo lengvo svorio kategorijos pasaulio čempiono diržo susikaus T.Fergusonas ir Justinas Gaethje.

Dėka plačiausios UFC sklaidos regione, žiūrovai galės mėgautis ne tik profesionaliu vietiniu komentavimu, bet ir virš 100 valandų tiesioginių transliacijų, kartu su įspūdingiausių akimirkų rinkiniais, apžvalgomis, anksčiau vykusiomis kovomis bei kitu išskirtiniu turiniu Baltijos šalims.

TV3 Grupė žada savo žiūrovams galimybes pamatyti geriausius UFC kovotojus – Joną Jonesą, Khabibą Nurmagomedovą, Conorą McGregorą, Henry Cejudo, Israelį Adesanya, Tony Fergusoną ir kitus

UFC sugrįžta jau šį savaitgalį, kai Džeksonvilyje, Floridoje, JAV, pagrindinėje dvikovoje išvysime reitingo lyderį Tony Fergusoną ir ketvirtą vietą užimantį Justiną Gaethje, besikaunančius dėl laikinojo lengvo svorio kategorijos čempiono diržo.

Trečią vietą absoliučiame UFC reitinge užimantis Henry Cejudo gins svorio kategorijos iki 61 kg pasaulio čempiono diržą prieš ankstesnį daugkartinį šio titulo savininką Dominicką Cruzą. Transliacija prasidės nuo pagrindinių programos kovų naktį iš šeštadienio į sekmadienį 5 val. ryto. Lietuvos laiku.

Žiūrovai Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje galės žiūrėti tiesiogiai „UFC 249“ turnyro pagrindinę dvikovą tarp Tony Ferguson ir Justin Gaethje tik per TV3 Sport kanalą ir Go3.lt platformą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai
30 metų su ypatingais vaikais dirbanti mokytoja Irutė: neįsivaizduoju, kaip galime skirstyti vaikus