Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

UFC legenda Georgesas St-Pierre'as sugrįš į ringą

Vienu geriausių visų laikų UFC kovotojų vadinamas kanadietis Georgesas St-Pierre'as galvoja apie grįžimą į ringą. Apie tai kalbėjo kovotojo agentas Renzo Gracie.
Georgesas St-Pierre'as
Georgesas St-Pierre'as / „Scanpix“/AP nuotr.

„Jis tikrai sugrįš į ringą. Gyvenime jam geriausiai sekasi kovoti, jis ilgą laiką buvo čempionas, įveikė šitiek kliūčių. Jis turi viską, kad ir vėl galėtų tapti čempionu. Šiuo metu jis yra visiškai sveikas, mačiau jį, jo forma yra ideali ir esu įsitikinęs, kad greitai jis oficialiai paskelbs apie grįžimą“, – teigė R.Gracie.

Dabar jau 34 metų GSP vadinamas kovotojas iš sporto pasitraukė 2013 metų gruodį, vis dar būdamas „welterweight“ svorio kategorijos čempionas.

Per savo karjera UFC rinke jis iškovojo 25 pergales ir patyrė tik du pralaimėjimus. Prieš pasitraukdamas iš ringo titulą GSP apgynė devynis kartus.

Kol kas nėra aišku, nei kada į ringą grįš G.St-Pierre'as, nei prieš ką jis kausis sugrįžimo kovoje.

Spekuliuojama, kad tai gali būti didžiausia dabartinė UFC žvaigždė Conoras McGreggoras, o gal 40-metis Andersonas Silva.

R.Gracie teigimu, G.St-Pierre'as sugrįžimo kovoje turėtų susitikti su dabartiniu „welterweight“ čempionu, „kad ir kas jis bebūtų“.

Nuo 2014 metų gruodžio 6-osios titulas priklauso 34 metų JAV kovotojui Robbie Lawleriui (27-10-1), kuris titulą jau dukart apgynė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas