Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Už bilietus į Floydo Mayweatherio ir Conoro McGregoro kovą prašoma ir po 130 tūks. eurų

Tai bus didžiausia ir tikriausiai pati brangiausia kova per sporto istoriją. Tad ir kai kurių bilietų kainos yra tokios, kad spaudžia ašarą.
Floydas Mayweatheris ir Conoras McGregoras
Floydas Mayweatheris ir Conoras McGregoras / „Scanpix“/AP nuotr.

Kai buvęs pasaulio bokso čempionas F.Mayweatheris ir UFC čempionas C.McGregoras kops į ringą „T-Mobile“ arenoje Las Vegase rugpjūčio 26 dieną, juos gyvai stebės 20 tūkst. žmonių.

Bet kai kuriems jų teks už tai gerokai sumokėti. Šią savaitę išplatintame pareiškime siūloma įsigyti ir tokių bilietų, kurių kaina siekia 150 tūkst. dolerių (128 tūkst. eurų).

Bilietų interneto puslapyje StubHub turi bilietų tokia kaina, bet turi ir pigesnių – už 100 tūkst. dolerių (85 tūkst. eurų).

Taip yra dėl nežmoniško ažiotažo. Amerikietis F.Mayweatheris būdamas 40 metų sutiko dar vienam karjeros tęsiniui dėl kovos su 29 metų airiu.

Nors C.McGregorui trūksta patirties, ant stalo pastatyta labai daug – manoma, kad abu vyrai uždirbs 100 mln. dolerių (85 mln. eurų).

„Scanpix“/AP nuotr./Floydas Mayweatheris ir Conoras McGregoras
„Scanpix“/AP nuotr./Floydas Mayweatheris ir Conoras McGregoras

Šįkart parduodant bilietus stengiamasi išvengti 2015 metų chaoso, kai prieš F.Mayweatherio ir Manny Pasquiao kovą daug bilietų pateko į brokerių rankas.

Dabar buvo nuspręsta bilietus parduoti per Tickmaster, kad galima būtų įsigyti ne daugiau, kaip po du bilietus vienam asmeniui.

Tačiau vis tiek jau netrukus buvo galima įsigyti bilietų kodus už 200 dolerių (170 eurų) internete Ebay sistemoje. Kodai leistų ir nebūnant nariams prisiregistruoti Ticketmaster ir iš ten įsigyti bilietų, kurių kaina svyruoja nuo 430 iki 8620 eurų.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Floydas Mayweatheris ir Conoras McGregoras
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Floydas Mayweatheris ir Conoras McGregoras

StubHub dar nepardavė bilietų, kainuojančių po 130 tūkst. eurų. Šios kompanijos parduodamų bilietų vidutinė kaina yra 2800 eurų, o pigiausi bilietai – po 1600 eurų.

UFC prezidentas Dana White'as teigė, kad brangiais bilietais bandoma užkirsti kelią spekuliacijoms. „Daug šešėlinių dalykų vyksta, kai bilietai nebūna pakankamai brangūs, – sakė vienas kovos rengėjų. – Kova uždirbs pakankamai pinigų, tad mums nereikia vaikščioti ir pardavinėti bilietus brokeriams. Noriu, kad visi sustotų.

Noriu, kad kiekvienas įsigytų sau bilietus. Aš nusipirksiu sau, Conoras ir Floydas taip pat“.

„Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr./Conoras McGregoras ir Floydas Mayweatheris
„Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr./Conoras McGregoras ir Floydas Mayweatheris

„Mayweather Promotions“ kompanija derasi dėl galimybės transliuoti kovą 400 kino centrų visose Jungtinėse Valstijose.

Šio sumanymo autoriai tikisi surinkti pilnas žiūrovų sales, bilietus pardavinėdami už vidutinę 40 dolerių (35 eurų) kainą.

Manoma, kad įvairiais būdais parduodant transliacijas, per sandorius su rėmėjais už bilietus kino teatruose, galima būtų uždirbti apie virš 500 mln. eurų.

Iki šiol brangiausia kova tarp F.Mayweatherio ir Pacquiao atnešė 530 mln. eurų pajamų iš 4,6 mln. žiūrovų, panorusių įvairiais būdais pamatyti kovą.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Floydas Mayweatheris ir Conoras McGregoras
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Floydas Mayweatheris ir Conoras McGregoras

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas