Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Vladimiras Klyčko ir Tysonas Fury kitais metais susitiks revanšui

Tik sekmadienį britas Tysonas Fury tapo pirmuoju boksininku, kuris per pastaruosius 11 metų įveikė Vladimirą Klyčko ir paveržė jo keturis pasaulio čempiono titulus. Vis dėlto, vyrai jau sutarė dėl revanšo kitais metais.
Tysonas Fury
Tysonas Fury / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Dvikovos sutartyje iškart buvo numatyta galimybė revanšui, tačiau dabar reikės derinti laiką ir vietą kitai brito ir ukrainiečio kovai.

„Aš pralaimėjau kovą, tačiau kovotojas manyje vis dar yra. Mes greitu metu nuspręsime, kada vyks antroji kova ir pranešime“, – po pralaimėjimo kalbėjo V.Klyčko.

Prieš kovą daug negražių frazių vienas kito atžvilgiu išsiuntę boksininkai po dvikovos spinduliavo pagarba vienas kitam. Daug kas stebėjosi tokiu brito T.Fury elgesiu, tačiau jis net kelis kartus pagyrė V.Klyčko.

„Aš esu kovotas, tad priimu iššūkius. Aš noriu būti didis čempionas ir galiu tai padaryti dar kartą. Niekas nežino, kas laukia revanšo metu. Aš galiu tik garantuoti vieną dalyką – tai bus sprogstančio efekto kova“, – sakė T.Fury.

39 metų V.Klyčko nebuvo pralaimėjęs kovos nuo 2004 metų, o per 68 dvikovas yra iškovojęs 64 pergales. 27-erių T.Fury per 25 kovas nė karto nepralaimėjo.

„Jei galėčiau būti bent puse tiek geras čempionas, koks buvo Vladimiras, būčiau labai labai laimingas. Jis tikrai gerai kovojo, atliko kelis stiprius smūgius, tačiau tai buvo ne jo vakaras“, – po kovos ukrainietį gyrė naujasis pasaulio čempionas pagal WBA, WBO, IBF ir IBO versijas.

T.Fury teigė, kad savo pergalę atšvęs ramiai su šeima ir žmona, kuri laukiasi trečiosios poros atžalos.

VIDEO: Vladimiro Klyčko dominavimas ringe baigtas – jį įveikė Tysonas Fury

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas