Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Vladimiras Klyčko prieš dvikovą su Tony Thompsonu šaipėsi iš varžovo

„Daily Mail“ praneša, kad Vladimiras Klyčko pasišaipė iš 40-mečio Tony Thompsono prieš jų pasaulio sunkiasvorių titulo susitikimą, kuris įvyks Šveicarijoje. Dvikova prasidės sekmadienį, 00:00 nakties Lietuvos laiku.
Vladimiras Klyčko ir Tony Thompsonas
Vladimiras Klyčko ir Tony Thompsonas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Boksas

Jeigu ukrainiečiui pavyks nugalėti Tony Thompsoną, jis pratęs savo pergalių seriją iki 16 ir išliks nenugalėtas jau aštuonerius metus. Jis taip pat apsaugos savo pasaulio sunkaus svorio bokso čempiono WBO, WBA ir IBF titulus.

„Daktaras plieninis kūjis“ ir „Tigras“ – V.Klyčko ir T.Thompsono pravardės – ringe jau buvo susitikę 2008-aisiais. Tada V.Klyčko laimėjo nokautu 11-ame raunde ir nutraukė 28-ių iš eilės laimėtų  T.Thompsono dvikovų seriją.

T. Thompsonas tuomet skundėsi, kad kelio trauma sutrukdė pasirodyti geriau, bet Vladimiras Klyčko atmeta, kad amerikietis traumą susigalvojo savo pralaimėjimui pateisinti.

„Sėdėjome čia prieš 4 metus ir tu sakei, kad nugalėsi mane. Tu buvai labai savimi užtikrintas, bet pralaimėjai ir po to sakei, kad buvai traumuotas. Aš tik nesuprantu, kodėl apie traumą prabilai tik po kovos...“ – konkurentą erzino Vladimiras Klyčko.

Nors Tony Thompson laimėjo 5 kovas nuo susitikimo su Ukrainos boksininku, jis vis tiek yra laikomas dvikovos autsaideriu.

V. Klyčko buvo kaltinamas dėl to, kad imasi lengvesnių kovų, bet jis neturėjo kitos išeities tik susiremti su Tony Thompsonu, nes jis yra privalomas IBF varžovas.

„Aš neturėjau kitos išeities tik susikauti su T. Thompsonu. Aš turiu apginti savo titulus, bet kovoti su tokiu priešininku tikrai nebus lengva. Tai tikrai nebus atostogų išvyka.“ – konkurento nenuvertino Vladimiras Klyčko.

Tony Thompsonas žadėjo pateikti staigmeną: „Mano darbas yra visus nustebinti. Jaučiuosi nuostabiai. Visai nepavargęs.“
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas