Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Vyras nesulaikė emocijų: C.McGregoras išgelbėjo jį nuo bankroto

Philipas Mulpeteris praėjusį penktadienį Instagrame paskelbė liūdną naujieną: „SBG Portarlington“ sporto klubas, kuris jam priklauso, yra uždaromas dėl pasikartojančių karantinų šalyje. Bet taip nenutiko.
Conoras McGregoras
Conoras McGregoras / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Mes jau turėjome tris karantinus, manau, kad su kiekvienu sustabdymu vis sunkiau susigrąžinti klientus, kuriuos turėjome. Žmonės praranda rutiną, klientų skaičius mažėja. Kaskart kai buvo nauji suvaržymai, mes vis giliau ir giliau grimzdome į skolą. Mūsų patalpų savininkas jokių nuolaidų nedarė, mokėjimų atidėti nesutiko. Turėjome priimti sunkiausią sprendimą“, – ESPN pasakojo P.Mulpeteris.

Tačiau tada į situaciją žengė Conoras McGregoras.

UFC superžvaigždė pamatė įrašą socialiniuose tinkluose ir paskambino Philipui – savo senam draugui ir buvusiam treniruočių partneriui.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Conoras McGregoras
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Conoras McGregoras

C.McGregoras pasakė P.Mulpeteriui neuždaryti sporto klubo – kovotojas pažadėjo padėti finansiškai, o savininkas iškart pranešė puikią žinią Instagrame.

Nežinojau, ką jam pasakyti, jei atvirai. Aš visą gyvenimą būsiu jam dėkingas

P.Mulpeteris neatskleidė, kiek tiksliai pinigų davė C.McGregoras, tačiau tikino, kad „metus ar dvejus galvos sukti nereikės“.

„Aš beveik verkiau. Nežinojau, ką jam pasakyti, jei atvirai. Aš visą gyvenimą būsiu jam dėkingas. Jis išgelbėjo mūsų bendruomenę. Žodžiais neina nusakyti, ką jis padarė. Žinau, kad jis gauna daug kritikos, žmonės apie jį kalbą visko, tai skamba dažnai. Bet Conoras neieško kaip įtikti, jis neieško gražių istorijų apie save“, – pasakojo kovotojo poelgio sujaudintas sporto klubo savininkas.

P.Mulpeteriui atrodo neįtikėtina, kad C.McGregoras rado laiko jam paskambinti, nors šiuo metu Portugalijoje ruošiasi „UFC 257“ turnyro kovai prieš Dustiną Poirier, įvyksiančiai sausio 23-ąją.

„Jis tiesiog paskambino ir pasakė: „Tu darai sušiktai nuostabų darbą, tu sukūrei nuostabią bendruomenę sporto klube.“ Jis matė ir tėvų, kurių vaikai lankė sporto salę, liūdnus komentarus. Atrodo, kad pas mus anksčiau laiko apsilankė Kalėdų senelis“, – laimės neslėpė P.Mulpeteris.

Su C.McGregoru jis susipažino dar 2008-siais, jiedu dažnai susitikdavo pradedančiųjų kovotojų varžybose ir treniruotėse Dubline.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas