Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Youtube“ žvaigždė J.Paulas įspūdingu kirčiu nokautavo UFC legendą

Be pralaimėjimų bokso ringe ir toliau žengia socialinių tinklų žvaigždė Jake'as Paulas (5-0). Šeštadienį Floridoje vykusioje akistatoje pastarasis vienu fantastišku kirčiu paguldė praeityje itin garsų UFC kovotoją Tyroną Woodley (0-2).
Jake'as Paulas ir Tyronas Woodley
Jake'as Paulas ir Tyronas Woodley / „Scanpix“ nuotr.

Dvikova buvo nutraukta likus 2:12 min. iki šeštojo raundo pabaigos – J.Paulas fantastišku dešininiu kirčiu „išjungė“ savo oponentą ir pakėlė visą „Amalie Arena“ publiką iš savo vietų.

Tai buvo jau antrasis šių kovotojų susirėmimas bokso ringe. Rugpjūčio mėnesį T.Woodley gimtajame Klivlande J.Paulas pergalę iškovojo po 8 raundų kovos skirtingų teisėjų sprendimu.

Šįkart kovos sutartyje buvo įrašytas punktas, jog T.Woodley nokautavus J.Paulą jo sąskaitą papildys papildomi 500 tūkst. JAV dolerių, tačiau taip neįvyko.

Po dvikovos 39-erių kovotojas susilaukė pagyrų iš „Youtube“ žvaigždės, mat likus vos dviem savaitėms iki kovos sutiko pakeisti susižeidusį Tommy Fury.

„Jis yra legenda. Didžiausia pagarba jam, kad priėmė šią kovą likus dviem savaitėm iki jos pradžios, o Tommy Furry yra kalė“, – nepasikuklino Paulas.

Netrukus charizmatiškasis amerikietis kreipėsi ir į kitas arenoje buvusias UFC žvaigždes Nate'ą Diazą ir Jorge Masvidalį bei teigė, kad ateityje jas nokautuos.

Priminsime, kad T.Woodley yra laikomas vienas geriausių visų laikų UFC kovotojų vidutinio svorio kategorijoje, kurioje čempionu buvo nuo 2016 iki 2019 metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas