Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

10 „už“, kodėl verta dalyvauti „Druskininkų Hermis eko maratone“ (V dalis)

Pakalbinome keletą visiems jums gerai žinomų bėgimo ir sporto pasaulio žmonių. Štai jų argumentai, kodėl „Druskininkų Hermis eko maratonas“ taps jūsų triumfo savaitgaliu.
Sportiniai bateliai
Sportiniai bateliai / 123RF nuotr.

Remalda Kergytė

Daugkartinė Lietuvos čempionė, Londono Olimpinių žaidynių dalyvė. Asmeniniai rezultatai: 5 km – 16:38,42 min., 10 km – 34:52,01 min., maratonas – 2:35,20 val.

Druskininkuose man visada patiko ir dalyvauti varžybose, ir stovyklauti, ruošiantis varžyboms, nes ten visada gaivus oras, pušynai, didžiulis pasirinkimas, kur bėgioti: galima ir asfaltu, ir miško takeliais, o mums, ilgų nuotolių bėgikams, tai labai svarbu. Visai greta – didžiausi baseinų, pirčių kompleksai, kur po sunkių treniruočių lėkdavau atsipalaiduoti, atstatyti organizmą. Vienu žodžiu, viskas šalia. Tik turėk pats noro treniruotis.

Dainius Šiaučikovas

Daugkartinis Lietuvos čempionas. Maratono rezultatas – 2:18,33 val. Ilgų ir vidutinių nuotolių bėgimo treneris.

Jau daugiau nei 20 metų važiuoju į treniruočių stovyklas Druskininkuose. Anksčiau vykdavau kaip sportininkas, dabar – kaip treneris. Čia pačios geriausios sąlygos bėgioti, ruoštis maratonui: puiki gamta, geros bėgimo trasos, visos reabilitacijos paslaugos. Nuostabu, kad Druskininkuose dabar galima ne tik ruoštis varžyboms, bet ir dalyvauti maratono varžybose. Druskininkų maratono varžybos yra unikalios tuo, kad trasa driekiasi mišku. Labai malonu palenktyniauti gamtos apsuptyje, atokiau nuo miesto šurmulio ir automobilių ūžimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas