Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įsimintiniausios bėgimo „Bėk su Živile Balčiūnaite“ akimirkos specialioje transliacijoje!

Šeštadienį Vilniuje praūžė tradicinis bėgimas „Vilniaus 10 km su Živile Balčiūnaite“, kuriame varžėsi beveik 1000 sportininkų. Internetinė sporto televizija „SportoTV.lt“ bei naujienų tinklalapis 15min.lt šiandien nuo 19 val. siūlys pasimėgauti įsimintiniausiomis bėgimo akimirkomis.
Bėgimo su Živile Balčiūnaite akimirka
Bėgimo su Živile Balčiūnaite akimirka / 15min.lt/Juliaus Kalinsko nuotr.

Renginio iniciatorė bei simbolis – Živilė Balčiūnaitė vakarykščiame bėgime nedalyvavo. Anot pačio ilgųjų nuotolių bėgikės, sportininkė persišaldė ir varžybų dalyvius palaikė iš šalies.

„Esu stipriai persišaldžiusi. Maskvoje persišaldžiau. Nors pati šiandien ir negaliu bėgti, man džiugu matyti tiek bėgimo entuziastų. Smagu, jog norite sportuoti, siekti išsikeltų tikslų, gerinti jau pasiektus rezultatus. Linkiu Jums kuo didžiausios sėkmės ir susitiksime prie šios linijos jau kitais metais“, – vakar kalbėjo viena žymiausių Lietuvos ilgųjų nuotolių bėgikių.

Beveik 1000 sportininkų varžėsi ne tik dešimties kilometrų ilgio distancijoje, bet ir trumpesnėse – 2, 5 km bėgimuose bei 5 km šiaurietiško ėjimo rungtyje.

Jau septintą kartą organizuoto tradicinio bėgimo su Živile Balčiūnaite transliaciją nuo 19 val. stebėkite internetinės sporto transliacijų televizijos „SportoTV.lt“ eteryje bei naujienų tinklalapyje 15min.lt. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas