Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kauno savivaldybė: nesusipratimas išspręstas – lengvaatlečiai toliau treniruosis Ąžuolyne

Ketvirtadienį viešoje erdvėje pasirodžiusi informacija apie iš Ąžuolyno neva vejamus lengvaatlečius buvo nesusipratimas. Anot Kauno savivaldybės atstovų, lengvaatlečiai gali ir toliau galės treniruotis čia įrengtame metimų sektoriuje.
Andrius Gudžius
Andrius Gudžius / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.

„Dėl sugedusio telefono principo įvyko didelis nesusipratimas. Lengvaatlečiai kaip ir iki šiol, taip ir toliau galės sportuoti metimų sektoriuje“, – patikino Kauno savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Tadas Metelionis.

Anot jo, tokia situacija išliks iki Ąžuolyno rekonstrukcijos pradžios. Kaip bus parke prasidėjus darbams, kol kas neaišku.

„Ar vykstant rekonstrukcijos darbams sportininkai galės treniruotis metimų sektoriuje, šiandien pasakyti negalime. Bet darysime viską, kad galėtų. Viskas paaiškės tik tada, kai pasibaigus konkursui turėsime rangovą ir susėdę su juo viską susiderinsime. Bet kokiu atveju, iki rekonstrukcijos pradžios būsime pasiruošę atsarginį planą, kur sportininkai galėtų treniruotis darbų metu. Tą planą rasime bendradarbiaudami su sportininkais ir treneriais“, – akcentavo T.Metelionis.

Po Ąžuolyno rekonstrukcijos metimų sektorius išliks. Projekte numatyta, kad jis bus aptvertas nauja tvora.

Ketvirtadienį pasaulio ir Europos čempionas Andrius Gudžius paskelbė, kad po dviejų savaičių nebegalės treniruotis pamėgtoje vietoje, nes ji uždaroma ir kaltino Kauno savivaldybę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas