Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

M.Aleknos varžovai prieš milžinų mūšį Stokholme: „Tai bus beprotiškos varžybos“

Stokholme, Švedijoje, šiandien vykstantis septintasis 2023 metų sezono „Deimantinės lygos“ etapas ypač svarbus disko metikams – į tiesioginę kovą stos trijų geriausių sezono rezultatų savininkai, tarp kurių – ir Mykolas Alekna.
Mykolas Alekna
Mykolas Alekna / Alfredo Pliadžio/LLAF nuotr.

Slovėnui Kristjanui Čehui priklauso sezono rekordas – 71,86 m, švedas Danielis Stahlis į varžybas stoja turėdamas antrą geriausią rezultatą (71,45 m), o M.Alekna – trečią (71,00 m).

Sektoriuje taip pat varžysis asmeninį rekordą šiemet užfiksavęs Alexas Rose`as iš Samoa (70,39 m), Andrius Gudžius (66,50 m), britas Lawewnce'as Okoye (66,15 m), švedas Simonas Petterssonas (64,50 m) ir australas Matthew Denny (64,42 m).

„Tai bus beprotiškos varžybos“, – oficialiam varžybui tinklalapiui kalbėjo D.Stahlis, olimpinis čempionas, Stokholme Deimantinės lygos varžybas laimėjęs 2019, 2020 ir 2021 metais.

„Labai džiaugiuosi, kad gimtajame mieste galėsiu varžytis su pačiais stipriausiais varžovais“, – kalbėjo 2019 m. pasaulio čempionas.

„Neseniai pakeičiau trenerį ir dabar labiau mėgaujuosi šiuo sportu, todėl tikiuosi, kad diską toli mesti galėsiu dar daug metų“.

K.Čehas gegužę laimėjo lygos varžybas Dohoje, ir sėkmę tikisi pakartoti: „Manau, kad bus geros oro sąlygos, o ir stadionas labai geras. Turime tris vyrus, kurie šiemet peržengė 71 m ribą, tad norint laimėti – mesti reiks tikrai toli. Bet aš pasitikiu savimi“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pastatus įdomiais daro ne tik fasadai: kodėl svarbu, kad jie galėtų pasakoti istorijas?
Reklama
Gal pats metas dalyvauti „Saulėlydžio“ sagos maratone? Visos dalys jau „Telia Play“ platformoje
Reklama
Parama gamtai gali būti ir tvaresnė, ir stilinga: „Lidl“ ir Lietuvos jūrų muziejus pristato unikalią suvenyrų kolekciją
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Užsisakykite
15min naujienlaiškius