Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

M.Lasickienė pasibaisėjo viešbučiu Katare: „Visur dvokia, o bulvės žemių skonio“

Po starto pasaulio čempionate Dohoje Marija Lasickienė liko patenkinta savo pasirodymu, tačiau pažėrė kritikos organizatoriams. Rusė pasmerkė lengvaatlečiams skirtą viešbutį.
Marija Lasickienė
Marija Lasickienė / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Sprinto žvaigždė Dafne Schippers pirmoji pasibaisėjo sąlygomis Katare.

Šuolininkė į aukštį M.Lasickienė atrankos varžybose pirmuoju bandymu neįveikė 1,89 m kartelės, bet nesutriko ir daugiau neklydo. Neutraliu statusu besivaržanti rusė peršoko 1,94 m kartelę, įvykdė normatyvą ir kovos jau dėl trečio pasaulio čempionės titulo.

Po finišo M.Lasickienė daugiau kalbėjo apie sąlygas viešbutyje, o ne pačias varžybas.

„Keista gyventi viešbutyje, kuriame sklinda toks kvapas iš kondicionieriaus, jog atrodo, kad šalia tavęs rūko trys ar keturi žmonės. Pasirodo, mūsų kondicionierių filtrai tokie purvini, kad net smelkiasi smarvė. Keistas viešbutis – užuolaidos tokios purvinos, kad net baisu pažiūrėti“, – piktinosi lengvosios atletikos žvaigždė.

M.Lasickienė prisiekinėjo, kad viešbutyje tikrai yra per daug trūkumų: „Čia ne mano kaprizai. Kai atvažiavome, mes pusantros valandos ieškojome savo kambario, nes ten viskas labai painu. Maistas yra beskonis, net neturi skonio. Bandžiau valgyti bulves, bet skonis labai keistas, lyg valgytum žemę. Ir labai šalta valgomajame, visur pučia, todėl ten einu tik su kostiumu.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas