Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Natalija Piliušina NCAA čempionate – ketvirta

Šeštadienį ketvirtame NCAA čempionato finale karjeroje dalyvavo Lietuvos lengvaatletė Natalija Piliušina. Oklahomos universitetui atstovaujanti bėgikė 1500 m rungties finale distanciją įveikė per 4 min. 15,01 sek. bei finišavo ketvirta. Lietuvė taip pat pasiekė geriausią šalies sezono rezultatą.
Natalija Piliušina
Natalija Piliušina / Alfredo Pliadžio nuotr.

„Žinoma, nesu labai laiminga, jog likau ketvirta, bet manau, jog tai buvo geriausia, ką galėjau padaryti“, – po finišo sakė N.Piliušina.

Lengvaatletė į bėgimo takelį sausį sugrįžo po 19 mėnesių pertraukos, kurios metu gydėsi traumas. 2011 metų NCAA čempionate N.Piliušina buvo antra 800 m rungtyje, 2012 m. užėmė 12 vietą 1500 m bėgime, o 2013 m. triumfavo 1500 m varžybose. Šis sezonas NCAA buvo paskutinis sportininkės karjeroje.

„Tai buvo geri penkeri metai. Atvykimas į Oklahomą buvo geriausias mano sprendimas, kokį esu padariusi, jis pakeitė viską“, – teigė N.Piliušina.

Iš JAV sportininkė skris tiesiai į Kretą, kur birželio 20-21 dienomis gins Lietuvos garbę Europos komandiniame lengvosios atletikos čempionate.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas