„Pusryčių dažniausiai valgau daug baltymų turintį maistą. Jo stengiuosi valgyti daugiau, kartais sau leidžiu ir kaloringesnių saldumynų – vis tiek visa diena prieš akis ir žinau, kad sudeginsiu daug kalorijų. Per pietus dažniausiai valgau vištieną ir kalakutieną, stengiuosi reguliuoti pagal treniruotes, kiek dirbu – tiek ir valgau. Visuomet pasirūpinu ir garnyru – makaronai, grikiai ar laukiniai ryžiai plius gausybė daržovių“, – aiškino šuolininkas į aukštį.
Praėjusiais metais Suomijos sostinėje Helsinkyje Europos vicečempionu tapęs R. Stanys maistą gaminti stengiasi pats, jei tik randa laiko. Bet vakarais jis nepersistengia.
„Vakare valgau daugiau vaisių, įvairių salotų, mėsytės ar jūrų gėrybių. O varžybų dieną atsižvelgiu į esamą svorį ir tai, kaip tuo metu jaučiuosi. Stengiuosi valgyti viską tą patį, tik daug mažiau ir visą savaitę prieš varžybas geriu kur kas daugiau vandens“, – aiškino Europos vicečempionas.
Pranešti klaidą
Sėkmingai išsiųsta
Dėkojame už praneštą klaidą