Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Ukrainai skirtame aukcione – ypatingi Mykolo ir Virgilijaus Aleknų diskai

Olimpiniai prizininkai Virgilijus ir Mykolas Aleknos organizuoja dar vieną gražią palaikymo Ukrainai akciją, kurios metus yra pasiruošę atsisveikinti su diskais, su kuriais pasiekė geriausius savo karjerų rezultatus.
Mykolas ir Virgilijus Alekna
Mykolas ir Virgilijus Alekna / Virgilijaus Aleknos nuotr.

„Šiandien, rugpjūčio 24-ąją, Ukraina mini savo Nepriklausomybės dieną. Nepriklausomybės, už kurią vis dar kovoja jau 913 dienų. Per šį laikotarpį Ukraina tapo įkvepiančiu drąsos pavyzdžiu visam pasauliui.

Kartu su Mykolau Alekna norime pasveikinti savo brolius ir seses ukrainiečius, kurie kovoja už savo ir mūsų visų laisvę. Jau trečius metus savo sveikinimus stengiamės perduoti ne tik žodžiais, bet ir daiktais, kurių labiausiai reikia fronte kovojantiems Ukrainos Gynėjams. Diskas yra neatsiejama tiek mano, tiek Mykolo gyvenimo dalis, o per pastaruosius metus jis tapo ir įrankiu padėti kovojančiai Ukrainai, tad skelbiame dar vieną aukcioną ir šį kartą paleidžiame net du diskus Ukrainos pergalės link!

Šis aukcionas jau tikrai ne pirmas, kurį organizuojame, bet jo tikslas išlieka toks pat – padėti Ukrainos Gynėjams.

Aukcionas skirtas padėti Ukrainos Gynėjams, kuriems nuolat teikiame paramą. Šie kariai dalyvavo Kyjivo, Charkivo ir Sumų regionų išvadavime nuo okupantų ir mūšiuose Bachmute. Šiuo metu irgi dalyvauja aktyviuose kovos veiksmuose. Taip pat kariams iš oro gynybos pulko, kurie saugo Ukrainos dangų nuo pat plataus masto invazijos pradžios. Visi aukciono metu surinkti pinigai bus skirti automobilių remontui, o esant galimybei – ir naujo nupirkimui, taip pat specializuotoms ryšio priemonėms, termovizoriui Ukrainos Gynėjams nupirkti. Tokį poreikį šiuo metu yra įvardiję kariai. Didžiausias jų galvos skausmas – transporto priemonių gedimas ir skubus jų „prikėlimas“, tad mūsų pagrindinis tikslas – padėti atsikratyti šio galvos skausmo.

AUKCIONO OBJEKTAS – diskai su mano ir Mykolo parašais bei geriausiais karjeros rezultatais.

Tikslas nėra parduoti šiuos unikalius daiktus. Tikslas yra įteikti juos fiziniams arba juridiniams asmenims, kurie prisidės prie šios svarbios mūsų iniciatyvos išpildymo“, – rašoma Virgilijaus Aleknos paskyroje feisbuke.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas