Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus Gedimino prospektas virto profesionaliu sporto aikštynu

Šeštadienį Vilniaus Gedimino prospektas virto profesionaliai įrengtu sporto aikštynu bei pramogų zona, ir visą dieną čia karaliavo naujas sportinis pramoginis renginys JUMP VILNIUS.
Renginio akimirka
Renginio akimirka / nuotr. Alfredo Pliadžio
VIDEO: JUMP Vilnius

JUMP VILNIUS – aktyvaus laisvalaikio šventė, suvienijusi žinomiausius profesionalius Lietuvos lengvaatlečius, aktyvios gyvensenos propaguotojus bei visus, norinčius išbandyti savo jėgas šuoliuose skirtingose sporto rungtyse, ekstremaliose ir šeimos pramogose ar siekiant Lietuvos šokinėjimo rekordo.

Lengvosios atletikos žvaigždė Airinė Palšytė ne tik pati vedė renginį, bet ir atliko parodomąjį šuolį į aukštį, o jos palaikyti atvyko bičiulis Donatas Montvydas.

Savo jėgas skirtingose lengvosios atletikos rungtyse išbandė ir su profesionaliais sportininkais susirungė visi norintys. Renginio rėmėjai ir partneriai dalyviams taip pat paruošė daugybę staigmenų bei dovanų. Viena jų – tikras deimantas.

Transformavo Gedimino prospektą

Specialiai renginiui tiesiai ant Gedimino prospekto grindinio buvo suformuoti profesionalūs skirtingų lengvosios atletikos rungčių sektoriai, kuriems įrengti prireikė virš 400 kvadratinių metrų specialios stadioninės dangos. Vien šuolių į tolį smėliadėžei prireikė apie 20 tonų smėlio.

„JUMP 2018 – tai lengvosios atletikos šventė Vilniaus centre, skirta gyventojams ir svečiams, jaunimui, šeimoms, sportininkams, aktyviems bendruomenės nariams. Tikimės, kad JUMP taps gražia aktyvios sostinės tradicija, prisidėsiančia prie gyvo ir aktyvaus miesto kūrimo“, – konferencijos metu kalbėjo sostinės vicemeras Linas Kvedaravičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas