Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 09 28

10 titulų šiemet iškovojęs Švedijos tenisininkas – suspenduotas

Rezultatų manipuliavimu įtariamas vienas geriausių Švedijos tenisininkų Dragos Nicolae Madaras (ATP-220) neribotam laikui buvo suspenduotas.
Dragos Nicolae Madaras
Dragos Nicolae Madaras / „Twitter“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

„Futures“ kategorijos turnyruose šiais metais siautėjęs Dragos Nicolae Madaras nuo rugpjūčio 17 dienos yra suspenduotas nuo dalyvavimo bet kokiose teniso varžybose, pranešė už skaidrumą tenise kovojanti tarptautinė organizacija.

26-erių tenisininkas, ATP reitinge aukščiausiai pakilęs iki 191-os pozicijos, yra kaltinamas iš anksto sutartais rezultatais ir potencialiu įsivėlimu į lažybas.

Šį sezoną švedas pradėjo fantastiškais pasirodymais „Futures“ turnyruose, kurių iš viso laimėjo net 10 ir pagerino visų laikų rekordą.

Birželio pabaigoje jis pirmą kartą karjeroje dalyvavo „Didžiojo kirčio“ atrankoje ir pasiekė antrą Vimbldono kvalifikacijos ratą, o po kelių savaičių žaidė ir pagrindinėse ATP 250 turnyro Švedijoje varžybose.

D.N.Madaras yra trečioji savo šalies raketė po brolių Eliaso ir Mikaelio Ymerų. Tiesa, pastarasis yra sulaukęs ilgos diskvalifikacijos dėl praleistų dopingo patikrinimų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas