Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2019 08 04

15-metė Cori Gauff ir 17-metė Caty McNally užkariavo Vašingtono dvejetų turnyrą

Vimbldono ketvirtąjį etapą pasiekusi jaunoji JAV teniso sensacija Cori Gauff kiek netikėtai „Citi Open“ turnyro vienetų varžybose suklupo jau pirmajame rate, tačiau pralaimėjimą kompensavo dar vienu netikėtu triumfu – šįkart su jaunąja tautiete Caty McNally buvo laimėtas dvejetų turnyras.
Cori Gauff ir Caty McNally
Cori Gauff ir Caty McNally / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

Finale amerikiečių pora be didesnių problemų 6:2, 6:2 sutriuškino ketvirtą skirstymą turėjusias vengrę Fanny Stollar ir amerikietę Marią Sanchez.

„McCoco“ pravardę jau spėjęs įgyti duetas viso turnyro metu traiškė dvejetų specialistes – pusfinalyje įveikė trečiu numeriu reitinguotas Anną Kalinskayą ir Miyu Kato, o iš viso per keturis sužaistus mačus pralaimėjo vos 15 geimų – tai yra nepilni keturi pralaimėti geimai per susutikimą!

„Mums šis titulas reiškia tikrai daug. Žinoma, mūsų tikslas – vienetai, tačiau mes abi tiesiog mėgstame žaisti ir kovoti, todėl vienetai ar dvejetai – mes norime laimėti“, – teigė 15-metė Gauff.

Dvejetų turnyre abi tenisininkės net neplanavo žaisti, tačiau gavusios vardinį kvietimą, maksimaliai išnaudojo suteiktą galimybę.

Beje, Caty McNally šią savaitę ne tik iškovojo savo pirmą vienetų pergalę WTA ture, bet ir nužygiavo iki pat pusfinalio, kuriame nusileido italei Camilai Giorgi.

Vienetų finale C.Giorgi (WTA-62) žais prieš amerikietę Jessicą Pegulą (WTA-79).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas