Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 04 14

A.Bubliko kaprizai Monte Karle – mačą paliko be jokios priežasties

Kazachstano tenisininkas Alexanderis Bublikas (ATP-36) savo neapykantą grunto dangai trečiadienį jau demonstravo nebe skambiais pasisakymais, o veiksmais aikštelėje, nuspręsdamas be jokios priežasties pasišalinti iš susitikimo.
Alexanderis Bublikas
Alexanderis Bublikas / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

„Nekenčiu grunto – štai jums, mieli vyrukai, pareiškimas iš manęs. Nekenčiu šios dangos“, – žiūrėdamas į kamerą po pergalės pirmajame rate kalbėjo kazachas.

Akivaizdu, kad savo pasisakymų aikštingasis 24-erių tenisininkas neišsižada – trečiadienį jis sukėlė nemenką chaosą savo sunkiai paaiškinamu elgesiu „Rolex Monte Carlo Masters“ turnyre.

Antrojo etapo susitikime A.Bublikas atliko dvigubą klaidą ir atsidūrė nepavydėtinoje situacijoje prieš ispaną Pablo Carreno-Bustą (ATP-19), atsilikdamas 6:4, 6:7(3), 3:4 ir turėdamas priimti varžovo padavimus.

Visgi bandyti išlipti iš gilios duobės Kazachstano atstovas net nebandė – jau netrukus tenisininkas spaudė ranką varžovui, sveikindamas jį su pergale ir be jokios rimtos priežasties pasitraukdamas iš dvikovos.

A.Bublikas žaibiškai susikrovė savo mantą ir paliko kortą. Iki šio incidento tenisininkas nerodė absoliučiai jokių traumos požymių ir aikštelėje judėjo kaip ir įprastai.

Greitai užsiliepsnojantį „Sašą“ galėjo sutrikdyti ir tai, kaip nesėkmingai jam pasibaigė antrasis setas. Tenisininkas didžiąją jo dalį pirmavo ir paduodant prie 5:4 buvo per du taškus nuo pergalės, tačiau galiausiai apmaudžiai suklupo.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Alexanderis Bublikas ir Stanas Wawrinka
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Alexanderis Bublikas ir Stanas Wawrinka

Pirmajame etape buvusį turnyro čempioną Staną Wawrinką (ATP-236) nugalėjusiam kazachui tai buvo pirmoji karjeros pergalė Monte Karle. Apskritai per savo karjerą ATP ture ant grunto jis yra laimėjęs vos 10 mačų.

P.Carreno Busta dėl vietos ketvirtfinalyje susigrums su kitu Alexanderiu – Zverevu (ATP-3) iš Vokietijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas