Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 04 10

A.Murray po triuškinančios nesėkmės: „Vienas blogiausių mačų mano karjeroje“

Legendinio škoto Andy Murray (ATP-54) grunto sezonas prasidėjo tragiškai, o po itin nesėkmingai susiklosčiusio susitikimo kritikos sau negailėjo ir pats tenisininkas.
Andy Murray
Andy Murray / „Scanpix“ nuotr.

Pirmajame „Rolex Monte-Carlo Masters“ turnyro etape A.Murray nesurado jokių priešnuodžių prieš australą Alexą De Minaurą (ATP-19), patirdamas triuškinančią nesėkmę rezultatu 1:6, 3:6.

Škoto pirmą oficialų šių metų mačą ant grunto norės pamiršti kuo greičiau – tenisininkui pavyko sugeneruoti tik 9 winner'ius ir padaryti net 29 neišprovokuotas klaidas.

Po pralaimėjimo 35-erių veteranas nevyniojo žodžių į vatą, teigdamas: „Buvo siaubinga. Šiandien nepadariau absoliučiai nieko gero ir neįsivaizduoju, kodėl taip nutiko. Tai buvo vienas blogiausių mačų mano karjeroje. Jau Majamyje neatrodžiau gerai, tačiau tai buvo dar keletą sykių blogiau. Jau seniai aikštelėje nesijaučiau taip prastai.“

Verta pažymėti, kad A.Murray tai buvo tik trečiasis turnyras ant grunto dangos per pastaruosius šešis metus. Ankstesniais sezonais šią sezono dalį jis dažniausiai praleisdavo dėl fizinių sunkumų, kuriuos sukelia žaidimas ant grunto, tačiau šiemet tenisininkas jaučiasi puikiai ir nusprendė pabandyti dar kartą.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Andy Murray
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Andy Murray

Visgi po tokio skaudaus pralaimėjimo bendraudamas su britų žurnalistais „Didžiojo kirčio“ čempionas atskleidė, kad nebėra tikras dėl tolimesnio savo dalyvavimo turnyruose ant grunto.

A.Murray iš viso tai buvo jau 10-asis vizitas Monte Karle, o geriausiais pasiekimais išlieka pusfinalio etapas 2009, 2011 ir 2016 metais.

Visus tris tarpusavio susitikimus prieš škotą laimėjęs A.De Minauras į antrą etapą šiame turnyre prasmuko tik antrą sykį karjeroje. Kitame rate australo lauks vokietis Janas-Lennardas Struffas (ATP-100).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas