Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2016 06 12

„Aegon Championships“ burtai: pirmame etape – daug įdomių dvikovų

Šeštadienio vakarą buvo ištraukti Londone vyksiančio paruošiamojo Vimbldono čempionato „Aegon Championships“ turnyro burtai, kurių dėka jau pirmasis etapas pasiūlys daug intriguojančių dvikovų. Daugiausiai dėmesio patraukti turėtų Milošo Raoničiaus ir Nicko Kyrgioso dvikova bei Juano Martino Del potro ir Johno Isnerio akistata.
Nickas Kyrgiosas
Nickas Kyrgiosas / „Scanpix“ nuotr.

Tai bus jau šešta Milošo Raoničiaus ir Nicko Kyrgiosos tarpusavio dvikova (N.Kyrgiosas primauja 3:2). Ant šolės šie du tenisininkai raketes surėmė du sykius ir pasidalijo po pergalę.

Pirmo etapo barjerą sėkmingai įveikusiam tenisininkui atiteks 45 ATP reitingo taškai ir kiek daugiau nei 24 tūkst. eurų, o antrame „Aegon Championships“ turnyro etape susikaus su kvalifikaciją įveikusio tenisininko ir prancūzo Jeremy Chardy poros nugalėtoju.

Kiek sėkmingiau burtai susiklostė kitam skandalingajam australui – Bernardui Tomičiui, kuris pirmame etape susikaus su kvalifikaciją įveikusiu tenisininku. Tiesa, jau antrame etape jo gali laukti akistata su penktąja pasaulio rakete Stanu Wawrinka, kuris startuos dvikova su ispanu Fernando Verdasco.

Dar viena įdomi burtų pasekmė – 223-iosios pasaulio raketės Juano Martino Del Potro ir geriausio JAV tenisininko Johno Isnerio mūšis. Šios poros nugalėtojas antrame etape susikaus su Gillesu Mulleriu arba Jamesu Wardu.

Tuo tarpu DIdžiosios Britanijos Vimbldono viltis Andy Murray „Aegon Championships“ turnyrą pradės dvikova su Ričardą Berankį „Roland Garros“ čempionate įveikusiu Nicolasu Mahut, o antrame etape raketes surems su tautiečio Aljažo Bedene’o ir prancūzo Benoit Paire nugalėtoju.

Beje, kitą savaitę antroji pasaulio raketė taikysis pamušti „Queens“ klubo rekordą. Londone titulą ginsiantis A.Murray tikėsis tapti pirmuoju tenisininku, kuriam „Aegon Championships“ turnyre pavyko triumfuoti penkis kartus. Kolekcijoje turėdamas keturis šių varžybų trofėjus, kol kas jis pirma vieta dalijasi su legendiniais tenisininkais Johnu McEnroe, Borisu Beckeriu, Lleytonu Hewittu ir dar keturiais kitais.

„Jei man šį turnyrą pavyktų laimėti penktą kartą, tai būtų nuostabu, – kalbėjo A.Murray. – Būtų smagu aplenkti keturis kartus čia triumfavusius tenisininkus, kurie yra vieni iš geriausių šio sporto istorijoje.“

Primename, jog kiek anksčiau dėl traumų iš šių varžybų dėl traumų pasitraukė Rafaelis Nadalis ir Jo-Wilfriedas Tsonga.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas