Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2016 05 11

A.Zverevas: „R.Federeris yra geriausias visų laikų tenisininkas, o su juo sužaisti svajojau visada“

Perspektyvusis Vokietijos tenisininkas Alexanderis Zverevas trečiadienį stos į kovą su antrąja pasaulio rakete Rogeriu Federeriu. Vokietis prieš šią ilgai lauktą dvikovą atskleidė, kad nuo vaikystės svajoja susikauti su maestro, kurį pavadino geriausiu visu laikų tenisininku.
Alexanderis Zverevas
Alexanderis Zverevas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Visada svajojau sužaisti su Rogeriu. Paauglystėje jis buvo mano dievukas, – pasakojo vokietis. – Manau, kad jis geriausias visų laikų tenisininkas, todėl rungtyniauti su juo bus didelė garbė. Ar aš pasiruošęs jį nugalėti? Pamatysime po rytojaus dvikovos (šypsosi).

Ką labiausiai vertinu jo žaidime? Gerbiu tai, kad jam yra 34-i metai, o jis sugeba taip rungtyniauti ir būti antrąja pasaulio rakete. Atrodo, kad jam tai padaryti yra labai nesunku, tačiau žinau kiek daug darbo jis turi įdėti. Jis turi labai daug talento, tačiau vien su juo tokių aukštumų nepasieksi.

Prisiklausau labai daug istorijų, kad ateityje tapsiu pirmąją pasaulio rakete. Tačiau tų pačių pasakojimų yra apie Nicką Kyrgiosą, Borną Čoričių bei Thanasį Kokkinakisą.

Manau, kad šiuo metu yra nemažai jaunų tenisininkų, kurie ateityje gali pasiekti puikių rezultatų. Laikas parodys, kuris iš mūsų užims pačią viršūnę.“

R.Federerio ir A.Zverevo dvikova trečiadienį bus pirmoji vyrų vienetų varžybose. Kol kas nėra oficialiai patvirtinta dėl šveicaro dalyvavimo pirmame mače, tačiau jis turėtų įvykti 13-ą valandą Lietuvos laiku.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas