Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 11 18

Aljazui Bedene neleista dalyvauti Daviso taurės finale

Antras geriausias Didžiosios Britanijos rinktinės tenisininkas Aljazas Bedene negalės padėti savo rinktinei Daviso taurės finale. Tarptautinė teniso federacija ITF nukėlė tenisininko apeliacinio skundo svarstymą keturiems mėnesiams.
Aljazas Bedene
Aljazas Bedene / „Scanpix“/AP nuotr.

45-oji pasaulio raketė paskutinę minutę sužinojo, kad ITF nesvarstys jo prašymo atstovauti Didžiosios Britanijos rinktinei. Sportininkas buvo paprašytas sugrįžti kovo 20-21 dienomis. Tai bus praėjus dviem savaitėms nuo pirmojo D.Britanijos mačo 2016-ųjų Daviso taurėje.

„Svarstymas nukeltas, kad būtų teisingai išklausytos abi pusės, – teigiama ITF pranešime spaudai. – Kadangi sprendimas nėra padarytas ITF susilaiko nuo tolimesnių komentarų.“

A.Bedene Slovėnijos pasą į D.Britanijos iškeitė šių metų kovo mėnesį. Tačiau D.Britanijos teniso asociacija tik šią savaitę pateikė 70-ies puslapių suvestinę palaikančią A.Bedene atstovavimą jų teniso rinktinei.

Atrodo absurdiška, kad A.Bedene turėjo atvykti į Prahą, tuo pat metu, kai D.Britanijos rinktinė paskelbė savo sudėtį finalui. Jam buvo pranešta, kad svarstymas atidėtas, o tai galima buvo pasakyti ir telefonu.

„Esu nusivylęs, kad negalėsiu atstovauti D.Britanijos rinktinei, – savo „Twitter“ paskyroje rašė A.Bedene. – Reikia mąstyti pozityviai.  Tikiuosi, kad sulauksime gerų naujienų kovo mėnesį. Dėkoju visiems už pagalbą.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento