Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2016 05 21

Amelie Mauresmo – apie kompleksuotą Andy Murray ir išsiskyrimo priežastis

Nors geriausias Didžiosios Britanijos tenisininkas Andy Murray prieš kelias savaites postringavo, kad su trenere Amelie Mauresmo išsiskyrė dėl per mažai kartu praleidžiamo laiko, legendinė Prancūzijos tenisininkės pareiškė, kad jie pasuko skirtingais keliais dėl visai kitos priežasties. Anot dviejų „Didžiojo kirčio“ turnyrų čempionės, pagrindinį vaidmenį išsiskyrime atliko sunkus antrosios pasaulio raketės elgesys kortuose.
Andy Murray ir Amelie Mauresmo
Andy Murray ir Amelie Mauresmo / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Andy Murray

Primename, kad A.Murray ir A.Mauresmo apie išsiskyrimą pranešė gegužės 9 dieną. Legendinė Prancūzijos tenisininkė antrąją pasaulio raketę treniravo nuo 2014 metų balandžio mėnesio.

Iš pradžių geriausias Didžiosios Britanijos tenisininkas porino, jog jiedu išsiskyrė tik dėl to, jog A.Mauresmo su juo pradėjo retai keliauti ir norėjo daugiau dėmesio skirti pernai gimusiam sūneliui. Vis dėlto šeštadienį paaiškėjo, kad tai – ne vienintelis prancūzės pasitraukimą lėmęs veiksnys.

A.Murray nesugebėjo atsisakyti blogo įpročio korte aprėkti jį palaikančią komandą. A.Mauresmo Prancūzijos sporto dienraščiui „L’Equipe“ pareiškė, kad jautėsi negalinti padėti britui, o tai, anot jos, ir atliko pagrindinį vaidmenį išsiskyrime.

„Andy yra kompleksuotas. Teniso kortuose jis sužvėrėja, tampa visai kitu žmogumi, nei yra iš tikrųjų, – pasakojo legendinė tenisininkė. – Toks jo elgesys labai trikdo. Aš buvau ten tam, kad padėčiau, tačiau man nepavyko.“

„Žinojau, kad mūsų išsiskyrimas artėja. Tiesą sakant, šį žingsnį numačiau jau anksčiau. Po „Australian Open“ čempionato su juo pradėjau leisti mažiau laiko. Jam tai buvo sunkus laikotarpis, o aš padėti negalėjau. Tačiau mūsų išsiskyrimas buvo inicijuotas jau anksčiau.“

Kad A.Murray komandoje yra kažkas ne taip, buvo galima pastebėti jau „Miami Open“ turnyre, kai A.Mauresmo nusprendė atsisėsti atokiau nuo kitų antrąją pasaulio raketę palaikiusių komandos narių.

Po turnyro A.Murray paneigė kalbas apie permainas, o A.Mauresmo pareiškė: „Nenoriu pasakoti detalių. Visi mato tai, ką nori. Tuo metu nenorėjau būti tarp kitų komandos narių. Norėjau pamėginti kažką naujo.“

Primename, kad šiuo metu iš A.Mauresmo geriausio Didžiosios Britanijos tenisininko trenerio vairą perėmė Jamie’is Delgado, kuris A.Murray treniruos ir „Roland Garros“ čempionato metu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas