Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Amerikietė J.Pegula sėkmingai apgynė „Canadian Open“ čempionės vardą

Šeštoji pasaulio raketė Jessica Pegula (WTA-6) iš Jungtinių Amerikos Valstijų antrus metus paeiliui triumfavo Kanadoje vykstančiose WTA 1000 kategorijos pirmenybėse.
Jessica Pegula
Jessica Pegula / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

Toronte įvykusių moterų vienetų varžybų finale amerikietė po permainingos trijų setų kovos rezultatu 6:3, 2:6, 6:1 palaužė savo tautietę Amandą Anisimovą (WTA-132).

30-ies metų amžiaus J.Pegulai tai šeštasis WTA titulas karjeroje, o lygiai pusę iš jų tenisininkė iškovojo WTA 1000 lygmenyje, praeityje triumfavusi Monrealyje ir Gvadalacharoje.

Paskutinį kartą tai pačiai tenisininkei du sezonus paeiliui laimėti „Canadian Open“ pirmenybes buvo pavykę prieš daugiau nei du dešimtmečius, kuomet 1999-2000 metų atkarpoje tai padarė legendinė Martina Hingis.

Kanados turnyrų dublis išskirtinis tuo, jog vienais metais WTA pirmenybės vyksta Toronte, o Monrealyje varžosi ATP turo atstovai, o kitame sezone situacija apsiverčia.

Per savo karjerą „Canadian Open“ pirmenybėse J.Pegula yra iškovojusi net 17 pergalių ir patyrusi vos 2 nesėkmes. Čempionei be 1000 WTA reitingo taškų atiteks ir kiek daugiau nei 523 tūkst. JAV dolerių.

A.Anisimova, kuri šią savaitę įveikė net keturias Top 20 varžoves, užsidirbo 308 tūkst. JAV dolerių ir 650 WTA reitingo taškų, kurie leis sugrįžti į stipriausiųjų 50-tuką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas