Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 01 19

Andy Murray ir Milošas Raoničius pamokė jaunuosius savo varžovus Melburne

Andy Murray suteikė vertingų teniso pamokų jaunajam 18-mečiui Alexanderiui Zverevui ir po dviejų valandų ir devynių minučių kovos nugalėjo vokietį rezultatu 6:1, 6:2, 6:3. Milošas Raoničius taip pat pasiekė nesunkią pergalę prieš prancūzą Lucasą Pouille 6:1, 6:4, 6:4.
Andy Murray
Andy Murray / AFP/„Scanpix“ nuotr.

A.Murray pirmuose dviejuose setuose nepaliko vilčių jaunajam Vokietijos talentui, tačiau trečiame leido tenisininkui pasireikšti. A.Zverevas šiame mače padarė net 43-is neišprovokuotas klaidas.

„Esu patenkintas pirmais dviem setais, o trečiasis man klostėsi ne taip gerai, – po mačo kalbėjo A.Murray. – Turėjau labai daug progų, kuriomis galėjau pasinaudoti. Šiandien buvo labai karšta ir jaučiuosi, jog trečiam setui leidau užsitęsti per ilgai.

Keliose situacijose suklydau ir tai suteikė jam daugiau pasitikėjimo. Jis pradėjo geriau žaisti savo padavimus. Apibendrinant, mačas buvo geras, bet galėjau geriau pasirodyti trečiame sete.

Žinoma, kad man šiandien padėjo patirtis. Jam tik 18-a metų ir jis savo karjeroje turės daug pakilimų bei nuosmukių. Šiandien stengiausi žaisti agresyviai ir jam atimti daug jėgų ir manau, kad tai suveikė.“

VIDEO: Gražiausias dienos taškas: Alexanderis Zverevas

Antrame „Australian Open“ etape A.Murray laukia stiprų padavimą turintis Samas Grothas.

„Laukia labai sunkus mačas, – apie varžovą prakalbo škotas. – Jis yra didis kovotojas, o jo padavimai vieni stipriausių pasaulyje.“

Nuotakinga didžiausių Andy Murray gerbėjų daina mačo pertraukos metu

M.Raoničius pirmame etape Melburne nugalėjo 21-ų metų Prancūzijos talentą L.Pouille. Kanadietis mače pralaimėjo devynis geimus, o dvikova truko šiek tiek mažiau nei pusantros valandos.

M.Raoničius šiame mače laimėjo net 89-is proc. savo pirmų padavimų. Kitame etape Kanados tenisininkas susikaus su Maleko Jazirio ir Tommy Robredo poros nugalėtoju.

VIDEO: Australian Open 2016: Andy Murray interviu po pirmojo etapo dvikovos

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas