Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 07 15

Andy Murray: „Nerungtyniausiu, tačiau padėsiu rinktinei viskuo, kuo galėsiu“

Šį savaitgalį Daviso taurės titulą ginanti Didžiosios Britanijos rinktinė atvyko į Serbiją, kur sieks iškovoti kelialapį į pusfinalį. Šį kartą antroji pasaulio raketė Andy Murray į aikštę neišbėgs, tačiau bus ant atsarginių žaidėjų suolelio ir palaikys savo komandą.
Andy Murray
Andy Murray / „Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr.

„Nesu treneris, todėl Leono Smitho darbo neperimsiu. Bandysiu padėti savo vyrukams viskuo, kuo galiu, – teigė du kart Vimbldono čempionas. – Ne kartą rinktinės nariai padėjo man, todėl šį kartą stengsiuosi pagelbėti aš.

Neketinu jiems nurodinėti ką daryti.“

Kadangi aikštėje nematysime antrosios pasaulio raketės, tai reiškia, kad penktadienį su Janko Tipsarevičiumi susitiks 21-erių metų Kyle'as Edmundas.

„Manau, kad Kyle'as turėtų susitvarkyti su spaudimu. Bus nelengva, nes jis turės būti rinktinės lyderiu, tačiau tai bus puikus iššūkis, – pasakojo A.Murray. – Jis jau yra rungtyniavęs Daviso taurės finale, todėl turi šiek tiek patirties. Jis nervinsis, tačiau tikiuosi, kad žais gerai. Gruntas Kyle'ui bus privalumas.

Norėjau žaisti šį savaitgalį, tačiau pasitarus su savo komanda nusprendžiau, kad geriau būtų pailsėti. Noriu apginti savo aukso medalį olimpiadoje, todėl pasirinkau nerungtyniauti. Džiaugiuosi būdamas čia ir stengsiuosi padėti komandai laimėti.

Esu žymiai labiau motyvuotas nei pastarąjį kartą po triumfo Vimbldone. Pasitikiu savo jėgomis ir sekančius kelis mėnesius tikiuosi tik aukščiausių rezultatų. “

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas