Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2016 07 05

Antausio iš tautiečio išvengęs Tomašas Berdychas – Vimbldono ketvirtfinalyje

Jiri Vesely buvo per plauką nuo antros pergalės prieš ATP dešimtuko tenisininką šiemet. 55-oji pasaulio raketė ir vėl į pagalbą pasitelkė galingus padavimus, tačiau šįkart jie jo neišgelbėjo. Paskutinysis į Vimbldono ketvirtfinalį žengė geriausias Čekijos tenisininkas Tomašas Berdychas, savo tautietį po atkaklios penkių setų kovos nugalėjęs 4:6, 6:3, 7:6 (10:8), 6:7 (9:11), 6:3.
Tomašas Berdychas
Tomašas Berdychas / „Scanpix“ nuotr.

Aštuntfinalio dvikovoje J.Vesely atliko net 26 neliečiamus padavimus. Savo ruožtu T.Berdychas laimėjo net 86 procentus pirmųjų savo padavimų ir link varžovo pasiuntė 52 smūgius be atsako.

Devintoji pasaulio raketė T.Berdychas į Vimbldono ketvirtfinalį pateko ketvirtą kartą. Užsitikrinęs 360 ATP reitingo taškų ir 250 tūkstančių svarų sterlingų, jame čekas susikaus su Lucasu Pouille.

Primename, jog Vimbldonas yra vienintelis „Didžiojo kirčio“ turnyras, kuriame geriausiam Čekijos tenisininkui pavyko pasiekti finalą. Tai jis padarė 2010 metais, tačiau kovoje dėl titulo jį nugalėjo Rogeris Federeris.

Tai buvo pirmas kartas nuo 2008 metų, kai Vimbldone vienas prieš kitą stojo du Čekijos tenisininkai. T.Berdychas savo tautietį nugalėjo jau 12-ą kartą iš eilės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas