Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 11 01

Antroji diena Paryžiaus „Masters“ turnyre: kortuose pasirodys Milošas Raoničius

„BNP Paribas Masters“ turnyras po truputėlį įsivažiuoja, o antradienį Paryžiaus kortuose pamatysime ir vieną pirmojo dešimtuko tenisininką. Savo pasirodymą paskutiniame šio sezono „Masters“ serijos čempionate pradės kanadietis Milošas Raoničius, kuris praėjusią savaitę patyrė netikėtą nesėkmę prieš lietuvį Ričardą Berankį.
Milošas Raoničius prieš Ryaną Harrisoną
Milošas Raoničius prieš Ryaną Harrisoną / „Scanpix“ nuotr.

M.Raoničius (ATP-5) – P.Carreno-Busta (ATP-31)

„Scanpix“ nuotr./Milošas Raoničius
„Scanpix“ nuotr./Milošas Raoničius

Dvikovos laikas: 16:30

Tarpusavyje tenisininkai yra susitikę du kartus, o abi pergales iškovojo M.Raoničius. Abi dvikovos vyko šiemet. Kanadietis prieš ispaną dar nepralaimėjo nė vieno seto, o nesunkiai nugalėjo Vimbldone ir Pekine.

5 pasaulio raketė šiemet iškovojo vieną titulą Brisbene ir dar tris kartus rungtyniavo finale. Tiesa, pastaruoju metu kanadiečio rezultatai nėra įspūdingi. Praėjusią savaitę jis pralaimėjo R.Berankiui, o prieš tai krito jau antrame etape Šanchajaus „Masters“ serijos varžybose.

Paryžiuje M.Raoničius rungtyniauja penktą kartą, o 2014-aisiais žaidė finale.

P.Carreno-Busta pirmą kartą rungtyniaus antrame „BNP Paribas Masters“ turnyro etape. Šį sezoną ispanas iškovojo savo pirmus du karjeros titulus, o vos prieš daugiau nei savaitę jis triumfavo Maskvoje.

T.Berdychas (ATP-11) – J.Sousa (ATP-43)

AFP/„Scanpix“ nuotr./Tomašas Berdychas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Tomašas Berdychas

Dvikovos laikas: 13:30

Tarpusavyje tenisininkai yra susitikę du kartus, o abi pergales iškovojo tenisininkas iš Čekijos. Abu žaidėjai kovėsi šiemet Dubajuje, o T.Berdychas laimėjo rezultatu 6:1, 6:4.

11 pasaulio raketė pirmą kartą nuo 2010 metų nepatenka į pirmąjį ATP reitingo dešimtuką, o šiame turnyre jam būtinai reikia patekti į pusfinalį. Priešingu atveju, T.Berdychas nepateks į baigiamąjį sezono turnyrą Londone. Verta paminėti, kad kelyje link keturių stipriausių „BNP Paribas Masters“ tenisininkų čekas greičiausiai susitiks su Andy Murray.

J.Sousa dar niekuomet neperžengė pirmojo „BNP Paribas Masters“ turnyro barjero. Portugalas pastaruoju metu savo pasirodymus įvairiuose ATP turnyruose baigia labai anksti.

G.Dimitrovas (ATP-18) – M.Baghdatisas (ATP-37)

„Scanpix“ nuotr./Grigoras Dimitrovas
„Scanpix“ nuotr./Grigoras Dimitrovas

Dvikovos laikas: 22:00

Tarpusavyje tenisininkai rungtyniavo septynis kartus ir net šešias pergales iškovojo G.Dimitrovas. Vienintelį sykį Kipro tenininkas bulgarą nugalėjo 2012-aisiais Vimbldone, kai pastarasis nebaigė mačo dėl traumos.

G.Dimitrovas pastaruoju metu rungtyniauja labai neblogai. Bulgarijos atstovas praėjusią savaitę Stoklholme pateko į pusfinalį, o spalio mėnesį taip pat rungtyniavo finale Pekine bei pusfinalyje Čengdu.

Tiesa, net tris kartus šiemet finale žaidęs G.Dimitrovas taip ir neiškovojo nė vieno titulo.

M.Baghdatisas gera sportine forma pasigirti negali. Kipro tenisininkas prieš atvykdamas į Paryžių savo pirmuosius susitikimus pralaimėjo Stokholme bei Bazelyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito