Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 10 22

Antverpene – skambus 19-mečio pareiškimas: į finalą pateko įveikdamas S.Tsitsipą

Proveržio sezoną žaidžiantis talentingasis Arthuras Filsas (ATP-38) pirmenybėse Antverpene (Belgija) patiesė ryškiausią turnyro žvaigždę bei pirmą skirstymą turėjusį Stefanos Tsitsipą (ATP-7).
Stefanos Tsitsipas ir Arthuras Filsas
Stefanos Tsitsipas ir Arthuras Filsas / „Scanpix“ nuotr.

19-metis tenisininkas „European Open“ turnyro pusfinalyje lygiai 2 valandas trukusioje kovoje rezultatu 7:6(5), 7:6(4) palaužė Stefanos Tsitsipą ir pateko į antrą ATP finalą savo karjeroje.

ATP ture tik praėjusių metų pabaigoje Paryžiaus „Masters“ turnyre debiutavęs A.Filsas šiemet yra vienas iš labiausiai patobulėjusių jaunųjų tenisininkų.

Sezoną už Top 250 ribos pradėjęs prancūzas laimėjo ATP 250 pirmenybes Lione, dabar žengė į antrą finalą bei dar tris kartus krito ATP turnyrų pusfinaliuose. Pergalė finale jam garantuotų debiutą tarp 35 pajėgiausių planetos žaidėjų.

Antrą pergalę šiame sezone prieš oponentą iš pirmojo 10-tuko iškovojęs A.Filsas finale susitiks su neprognozuojamu Alexanderiu Bubliku (ATP-36).

Kazachas, kuris iki turnyro Antverpene buvo pralaimėjęs paskutinius penkis mačus ATP ture, rezultatu 6:4, 6:4 susitvarkė su Maximilianu Martereriu (ATP-127).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas