Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 02 18

Argentinoje – įsibėgėjantis C.Alcarazas ir dar viena perujiečio sensacija

Po traumos sugrįžtantis Carlosas Alcarazas (ATP-2) antrajame savo pasirodyme „Argentina Open“ turnyre žaidė puikiai ir užtikrintai žengė į pirmenybių pusfinalį.
Carlosas Alcarazas
Carlosas Alcarazas / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

Buenos Airėse (Argentina) vykstančio ATP 250 serijos turnyro ketvirtfinalyje varžybų favoritas užtikrintai 6:4, 6:2 susitvarkė su serbu Dušanu Lajovičiumi (ATP-90).

Pastarasis ant grunto gali pridaryti daug problemų net ir geriausiems pasaulio tenisininkams, o tai puikiai iliustruoja ir serbo žygis iki pat Monte Karlo „Masters“ turnyro finalo 2019 metais.

„Manau, kad žaidžiau labai gerai nuo pirmo iki paskutinio kamuoliuko. Žinojau, jog laukia sunki kova, nes Dušanas yra labai pajėgus ant grunto. Tai tik antrasis mano mačas šiemet – esu labai patenkintas savo pasirodymu“, – džiūgavo susitikimo nugalėtojas.

Dėl vietos finale 19-metis tenisininkas susikaus su viena iš turnyro sensacijų – savo tautiečiu Bernabe Zapata Mirallesu (ATP-74). Jis 6:3, 6:7(4), 6:3 palaužė kortų šeimininką Francisco Cerundolo (ATP-30) ir pateko į pirmą karjeros ATP pusfinalį.

Ši dvikova vietos laiku baigėsi 1 valandą nakties.

Visgi didžiausia „Argentina Open“ turnyro staigmena neabejotinai tapo Juanas Pablo Varillasas (ATP-101). Egzotiškajam Peru atstovaujantis 27-erių tenisininkas užtikrintai 6:4, 6:4 nugalėjo trečią skirstymą turėjusį italą Lorenzo Musettį (ATP-20).

Taip pat pirmą kartą ATP pusfinalį pasiekusiam Peru teniso atstovui tai antroji karjeros pergalė prieš TOP20 varžovą – praeityje jis įveikė ir Roberto Bautistą-Agutą.

Dabar pirmenybių išsišokėlio lauks dar rimtesnis išbandymas – britas Cameronas Norrie (ATP-12), kuris 5:7, 6:0, 6:3 eliminavo paskutinę šeimininkų viltį Tomasą Martiną Etcheverry (ATP-82).

VIDEO: Alcaraz, Musetti, Norrie Headline the Action | 2023 Buenos Aires 2023 Quarter-Final Highlights

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas