Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 01 05

Ashleigh Barty „Australian Open“ turnyre eis konsultantės pareigas

Praėjusiame sezone „Australian Open“ laimėjusi Ashleigh Barty į Melburną sugrįš ir šiemet, tačiau jau ne kaip profesionali tenisininkė, o konsultantė.
Ashleigh Barty
Ashleigh Barty / AFP/„Scanpix“ nuotr.

26-erių tenisininkė šokiravo teniso pasaulį praėjusių metų kovą, kuomet netikėtai pranešė baigianti profesionalės karjerą.

Nenuginčijama WTA reitingo lyderė Ashleigh Barty buvo ką tik laimėjusi „Australian Open“ pirmenybes gimtinėje, tačiau pripažino, kad motyvaciją žaisti prarado dar kiek anksčiau – po laimėto Vimbldono, kuris ir buvo didžiausia tenisininkės gyvenimo svajonė.

Dabar buvusi Australijos teniso žvaigždė mėgaujasi gyvenimu po tenisu ir apie sugrįžimą negalvoja, tačiau „Australian Open“ turnyre apsilankys kaip konsultantė/mentorė – ją galima bus išvysti bendradarbiaujant su tautiete Olivia Gadecki (WTA-203).

„Scanpix“ nuotr./Olivia Gadecki
„Scanpix“ nuotr./Olivia Gadecki

A.Barty prisijungs prie 20-metės australės, kuriai buvo įteiktas „vardinis kvietimas“ į pagrindines varžybas, trenerių komandos.

„Man labai pasisekė, kad turiu galimybę susisiekti su Ashleigh ir pasiteirauti rūpimais klausimais bei paprašyti patarimų. Geriausia dalis ta, kad ji su manimi elgiasi kaip su eiliniu paprastu žmogumi, todėl puikiai randame bendrą kalbą ne tik teniso, bet ir gyvenimo klausimais“, – kalbėjo Gadecki.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas