Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

ATP 500 turnyruose dominuojantis prancūzas iš turnyro Bazelyje eliminavo S.Tsitsipą

Prancūzijos teniso talentas Arthuras Filsas (ATP-20) šiame sezone yra tiesiog nesustabdomas ATP 500 serijos turnyruose, o Bazelyje (Šveicarija) vykstančiose pirmenybėse „Swiss Indoors Basel“ tenisininkas jau pasiekė pusfinalio etapą.
Arthuras Filsas
Arthuras Filsas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Ketvirtfinalių dieną A.Filsas rezultatu 7:6(5), 6:3 pranoko trečią skirstymą pirmenybėse turėjusį Stefanos Tsitsipą (ATP-11) iš Graikijos bei pratęsė įspūdingą pergalių seriją ATP 500 varžybose.

20-ies metų amžiaus prancūzui šios kategorijos turnyruose tai buvo jau 13-tasis laimėjimas iš eilės – šiemet jaunuolis jau spėjo tapti čempionu Hamburge ir Tokijuje.

Maža to, ši pergalė A.Filsui garantavo ir įspūdingą 615 tūkstančių JAV dolerių premiją, kuri suteikiama tenisininkui, uždirbusiam daugiausiai ATP reitingo taškų ATP 500 turnyruose.

Nuo liepos mėnesio Prancūzijos teniso atstovas demonstruoja puikius rezultatus prieš oponentus iš pirmojo 20-tuko – tai buvo aštuntoji pergalė per devynis mačus.

Savo ruožtu S.Tsitsipas po šios nesėkmės beveik palaidojo savo šansus patekti į baigiamąjį metų turnyrą „Nitto ATP Finals“. Dabar jį nuo aštuntoje vietoje esančio Andrejaus Rubliovo skiria 745 taškai, o graiką greičiausiai išgelbėtų nebent titulas Paryžiaus „Masters“ varžybose.

A.Filso varžovu pusfinalyje bus amerikietis Benas Sheltonas (ATP-23).

Trečius metus paeiliui bent pusfinalio etapą Bazelyje pasiekė Danijos teniso talentas Holgeris Rune (ATP-14). Pastarasis kitame ketvirtfinalyje 6:2, 6:4 sudorojo Davidą Goffiną (ATP-54), o pusfinalyje žais prieš prancūzų milžiną Giovanni Mpetshi Perricardą (ATP-50).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai