Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 11 02

Beveik 3 val. ryto pergalę iškovojęs J.Sinneris priverstas trauktis iš „Masters“ turnyro

Trečiadienį iki vėlumos „Rolex Paris Masters“ pirmenybėse žaidęs Italijos tenisininkas Jannikas Sinneris (ATP-4) dėl nuovargio nusprendė netęsti savo žygio turnyre.
Jannikas Sinneris
Jannikas Sinneris / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

Trečiadienį jau po vidurnakčio į centrinį kortą žengęs 22-ejų tenisininkas 6:7(6), 7:5, 6:1 palaužė amerikietį Mackenzie McDonaldą (ATP-42), o susitikimas vietos laiku baigėsi 2:37 val. nakties.

Varžybų Paryžiuje organizatoriai neparodė jokio gailesčio ketvirtai pasaulio raketei ir aštuntfinalio susitikimą prieš Alexą De Minaurą (ATP-13) suplanavo po maždaug 14 val. nuo paskutinio mačo pabaigos, nors šią dvikovą galėjo nukelti ir į vakaro programą.

Reikia nepamiršti, kad tenisininkams po susitikimų dar reikia bendrauti su žiniasklaida, atlikti įvairius tempimo pratimus bei atvėsti, nusigauti iki viešbučio ir bandyti užmigti, tad J.Sinnerio atveju visa tai galėjo nusikelti iki paryčių.

Iš karto po dvikovos su M.McDonaldu tenisininkas negalėjo garantuoti, kad žais aštuntfinalyje, o galiausiai buvo priimtas sprendimas pasitraukti dėl nuovargio.

Į tokį organizatorių akibrokštą greitai sureagavo ir kiti ATP tenisininkai, kurie nesupranta tokio keisto tvarkaraščio planavimo.

„ATP ture, bravo! Puikus sprendimas padėti vienam iš geriausių planetos žaidėjų atsistatyti ir būti pasiruošus žaisti, kai jis baigia savo mačą 2:37 val. nakties. 14,5 valandos atsistatymui! Tai tikra komedija“, – rašė Casperas Ruudas, kuriam antrino ir Vašekas Pospisilas, pasidalijęs panašia savo patirtimi, kuri galiausiai baigėsi sunkia trauma.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas