Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

C.Alcarazas ir J.Sinneris užtikrintai startavo Majamio „Masters“ pirmenybėse

Dvi pirmosios „Miami Open“ teniso pirmenybių Majamyje raketės Carlosas Alcarazas (ATP-2) ir Jannikas Sinneris (ATP-3) nesusidūrė su rimtomis problemomis turnyro starte.
Carlosas Alcarazas ir Jannikas Sinneris
Carlosas Alcarazas ir Jannikas Sinneris / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

Praėjusią savaitę Indian Velse triumfavęs Carlosas Alcarazas (ATP-2) pergalių seriją pratęsė iki septynių, antrajame vyrų vienetų varžybų rate 6:2, 6:1 nepasigailėdamas tautiečio, 31-ąjį gimtadienį šventusio Roberto Carballes Baenos (ATP-64).

Ispanijos teniso vunderkindas siekia tapti pirmuoju tenisininku nuo Rogerio Federerio (2017 m.), kuriam pavyktų pasiekti „Sunshine Double“ triumfą, kuomet yra laimimi du paeiliui vykstantys „Masters“ turnyrai Indian Velse ir Majamyje.

C.Alcarazas prieš savo šalies tenisininkus laimėjo jau 11-tą dvikovą iš eilės, o Majamyje siekia antrojo trofėjaus – būtent čia „Carlitos“ iškovojo savo pirmąjį karjeros „Masters“ titulą 2022 metais.

Puikų pasirodymą centriniame „Hard Rock Stadium“ korte surengęs ispanas džiugino ne tik susirinkusią publiką, bet ir kolegas – štai į trečiąjį etapą taip pat patekęs Andy Murray teigė, kad „žiūrėjimas į žaidžiantį Alcarazą priverčia šypsotis“.

Kitame etape antrosios pasaulio raketės lauks Prancūzijos atstovo Gaelio Monfilso (ATP-47) iššūkis.

Užtikrintai Floridoje startavo ir kitas pirmenybių favoritas Jannikas Sinneris (ATP-3), rezultatu 6:3, 6:4 pranokęs tautietį Andrea Vavassorį (ATP-148).

Šiame sezone 22-ejų italas iškovojo 17 pergalių ir patyrė vienintelę nesėkmę, kurią jam Indian Velse pusfinalyje išrašė būtent C.Alcarazas. Tiesa, Majamyje šių tenisininkų keliai gali susikirsti tik didžiajame finale.

Du sykius „Miami Open“ finalą pasiekusio J.Sinnerio kitu varžovu bus olandas Tallonas Griekspooras (ATP-26).

Įspūdingą pasirodymą šeštadienį Majamyje užfiksavo kanadietis Denisas Šapovalovas (ATP-126). Po traumos grįžtantis tenisininkas be didesnio vargo 6:2, 6:4 sudorojo Stefanos Tsitsipą (ATP-11).

VIDEO: Sinner & Alcaraz Take Centre Stage; Medvedev, Zverev in Action | Miami 2024 Day 4 Highlights

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas