Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

C.Alcarazo košmaras Rio de Žaneire – jau antrojo taško metu patyrė traumą

Vieno geriausių planetos tenisininkų Carloso Alcarazo (ATP-2) viešnagė ATP 500 serijos turnyre „Rio Open presented by Claro“ baigėsi vos prasidėjusi – Ispanijos megatalentas patyrė traumą.
Carlosas Alcarazas
Carlosas Alcarazas / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

Dviejų „Didžiojo kirčio“ trofėjų savininkas ir ryškus pirmenybių Rio de Žaneire favoritas C.Alcarazas pirmojo etapo dvikovoje žengė į kovą prieš kortų šeimininką Thiago Monteiro (ATP-117), tačiau korte išbuvo vos 18 minučių.

Jau pačiame susitikimo starte, tenisininkams žaidžiant vos antrą tašką, keisdamas judėjimo kryptį ispanas stipriai pasuko savo dešinę čiurną ir parvirto ant grunto.

Medicininės pertraukėlės metų antrosios pasaulio raketės čiurna buvo stipriai sutvarstyta, o pratęsus mačą „Carlitos“ iš karto laimėjo oponento padavimus, tačiau netrukus tapo aišku, kad jaunuolis negali tęsti susitikimo.

C.Alcarazo judėjimas buvo stipriai apribotas, o rezultatui netrukus tapus lygiam jis iškėlė baltą vėliavą ir iš dvikovos pasitraukė.

„Skausmas buvo stiprus, tikrai stiprus. Toks buvo pirmasis mano įspūdis. Nukritus iš karto pradėjo skaudėti čiurną, tad iš karto supratau, kad tęsti susitikimą bus labai sunku. Sužaidus keletą taškų skausmas nesumažėjo. Žinojau, kad tęsdamas susitikimą galiu tik pabloginti situaciją, tad teko pasitraukti“, – spaudos konferencijoje kalbėjo 20-metis tenisininkas.

Ispanijos teniso žvaigždei netrukus bus atlikti išsamesni tyrimai. Bendraudamas su žurnalistais jis atskleidė, kad iš karto čiurną apžiūrėję fizioterapeutai rimtų sužeidimų neužfiksavo.

C.Alcarazas taip pat teigė tikintis, kad bus pasiruošęs už 12 dienų Las Vegase įvyksiančiam parodomajam mačui prieš Rafaelį Nadalį. Iš karto po to startuos Indian Velso „Masters“ pirmenybės, kuriose jis gins čempiono titulą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas