Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Challenger“ teniso pirmenybėse – diskvalifikacija jau po pirmojo geimo

Bonoje (Vokietija) vykstančių „Challenger“ kategorijos teniso pirmenybių dvejetų dvikova buvo nutraukta vos tik prasidėjusi po to, kai diskvalifikacijos sulaukė vienas iš tenisininkų.
Lauko tenisas
Lauko tenisas / Valdo Kopūsto / 15min nuotr.

Dvejetų varžybų akistata tarp prancūzų Geoffrey Blancaneaux ir Gregoire Jacq prieš Scottą Duncaną ir Hunterį Reese truko vos vieną geimą.

Pasipiktinęs bokštelio arbitro sprendimais pačioje susitikimo pradžioje JAV tenisininkas H.Reese po pirmojo pralaimėto geimo atsistojo priešais teisėją ir pradėjo jam ploti.

Arbitras 31-erių tenisininkui liepė sustoti, tačiau savitvardą jau praradęs amerikietis į jo pusę pasiuntė necenzūrinę repliką bei teigė neaiškinti, ką jis turėtų daryti.

Netrukus į kortą buvo iškviestas vyriausiasis turnyro teisėjas ir pagal dabartinį protokolą H.Reese'o ir S.Duncano pora diskvalifikuota.

Beveik identiškoje situacijoje praėjusią savaitę ATP 500 turnyre Vašingtone buvo atsidūręs ir Denisas Šapovalovas. Tiesa, šis keiksmažodžius siuntė vienam iš tribūnose buvusių žiūrovų.

Kanados tenisininkas taip pat buvo diskvalifikuotas, tačiau po sėkmingos apeliacijos uždirbti ATP reitingo taškai atimti nebuvo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas