Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 11 19

„Challenger“ turnyro Valensijoje atrankoje – pergalę iš rankų paleidęs V.Gaubas

Prabėgus vos dienai po pralaimėto „Futures“ turnyro pusfinalio Valensijoje, antroji šalies raketė Vilius Gaubas (ATP-402) nusprendė išmėginti jėgas tame pačiame mieste prasidėjusiose „Challenger“ pirmenybėse.
Vilius Gaubas
Vilius Gaubas / Sauliaus Čirbos nuotr.

Atrankoje į pagrindinį turnyrą dalyvavęs 18-metis tenisininkas apmaudžiai suklupo jau pirmajame etape, kuriame po atkaklios 3 setų kovos 3:6, 6:3, 4:6 nusileido vokiečiui Henri Squire'ui (ATP-262).

Po pralaimėto pirmojo seto solidžiai atsitiesęs V.Gaubas laimėjo ne tik antrąją partiją, bet ir turėjo pranašumą trečiojoje (3:1), tačiau jos iki susitikimo pabaigos išlaikyti nesugebėjo ir pralaimėjo 5 iš paskutinių 6 geimų.

Vienu iš esminių mačo akcentų tapo break point'ų realizacija – lietuvis pasinaudojo tik 4 galimybėmis iš 12, kuomet Vokietijos teniso atstovas buvo kur kas efektyvesnis ir išnaudojo 5 iš 8.

Pagrindiniuose „Challenger“ turnyruose V.Gaubas šiame sezone sudalyvavo tik dukart, tačiau tiek Vilniuje, tiek Antalijoje buvo patirti pralaimėjimai pirmuose etapuose.

Už pralaimėjimą pirmajame kvalifikacijos rate tenisininkui atiteks 290 JAV dolerių, bet ATP reitingo taškų užsidirbti nepavyko.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas