Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Danijos teniso žvaigždės sprendimai – atsisakė dar vieno garsaus trenerio

Vienas talentingiausių savo kartos tenisininkų Holgeris Rune (ATP-7) toliau daro nuolatines permainas savo trenerių štabe, kurį palieka dar viena teniso žvaigždė.
Borisas Beckeris ir Holgeris Rune
Borisas Beckeris ir Holgeris Rune / „Twitter“ nuotr.

Antradienį šešis „Didžiojo kirčio“ trofėjus praeityje iškovojusi Vokietijos teniso legenda Borisas Beckeris savo socialiniuose tinkluose pranešė apie pasitraukimą iš Holgerio Rune komandos.

Praėjusių metų spalį dirbti kartu pradėjusios abi pusės iš karto pasiekė puikių rezultatų teniso aikštelėje, o jau lapkritį buvo susitarta dėl tolimesnio bendradarbiavimo ir 2024-ųjų sezonui.

20-metis danas netrukus į savo komandą pasikvietė ir buvusį Rogerio Federerio trenerį Severiną Luthi, su kuriuo sutartis buvo nutraukta iš karto po „Australian Open“, kuriame tenisininkas pralaimėjo jau antrajame etape.

„Twitter“ nuotr./Severinas Luthi (su balta kepurėle), Holgeris Rune (per vidurį) ir Borisas Beckeris (su juoda kepurėle)
„Twitter“ nuotr./Severinas Luthi (su balta kepurėle), Holgeris Rune (per vidurį) ir Borisas Beckeris (su juoda kepurėle)

Kaip ir su S.Luthi, taip ir su B.Beckeriu jaunuolis išsiskyrė dėl to, kad pastarieji negalėjo įsipareigoti su septintą vietą ATP reitinge užimančiu žaidėju keliauti į kiekvieną turnyrą.

„Savo partnerystę pradėjome išsikeldami tikslą patekti į baigiamąjį praėjusių metų turnyrą, tačiau laikui bėgant supratau, kad norint pasiekti dar didesnės sėkmės, aš turėčiau su Holgeriu būti kartu kur kas daugiau. Dėl profesinių ir asmeninių atsakomybių jam to suteikti šiuo metu negaliu. Labai vertinu mūsų kelionę kartu ir linkiu jam tik kuo didžiausios sėkmės“, – rašė Beckeris.

Be pasiekto antrojo „Australian Open“ etapo Danijos tenisininkas metus pradėjo patekdamas į finalą Brisbene, o pastarajame turnyre Monpeljė pusfinalyje jį sustabdė trauma.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas